2019. Augusztus 20., Kedd

Útvonal: Sport

Sport

Dombi Rudolf: „Jöhet a nagy vitorláskaland”

Dombi Rudolf: „Jöhet a nagy vitorláskaland”Immár második alkalommal rendezi meg december 31-én a Balatonlellei BL Bavaria Yachtclub a II. Szilveszteri Porsche M5 – Audi Regattát. A nem mindennapi óévbúcsúztatón a versenyzők valamennyien a Bavaria Cruiser 32 Avantgarde típusú hajókkal szállnak vízre.

Bővebben...

Óévbúcsúztató a Balaton hullámain

Óévbúcsúztató a Balaton hullámainImmár második alkalommal rendezi meg december 31-én a Balatonlellei BL Bavaria Yachtclub a II. Szilveszteri Porsche M5 – Audi Regattát. A nem mindennapi óévbúcsúztatón a versenyzők valamennyien a Bavaria Cruiser 32 Avantgarde típusú hajókkal szállnak vízre.

Bővebben...

Most szombaton tényleg I love Balaton 2x

Most szombaton lesz az I love Balaton 2x Végre az időjárás is kegyes lesz a szervezőkhöz és most szombaton (augusztus 9.) megrendezésre kerül immár második alkalommal az eddig egyedülállónak számító oda-vissza I love Balaton 2x úszás.

Bővebben...

Tovább halasztják az I love Balaton 2x úszást

Augusztus 9-én lesz az I love Balaton 2xA szervezők az időjárás változékonysága és kiszámíthatatlansága miatt tovább halasztották az oda-vissza I love Balaton 2x úszást.

Bővebben...

Tovább halasztják a Balaton átúszást

Balaton átúszásA szervezők a hétvégére meghirdetett Balaton átúszást az időjárás alakulása miatt, kénytelenek voltak újra elhalasztani még egy héttel. A következő időpont július 19. szombat. Reméljük hogy akkor az időjárás is kegyes lesz és sikerül megtartani az úszást.

Elhalasztják a 2014-es Balaton átúszást

Balaton átúszásA szervezők, az időjárás alakulása és az ennek következtében nem kellően meleg vízhőmérséklet miatt, elhalasztják a július 5. szombatra tervezett Balaton-átúszást. A tervezett új időpont egy héttel később július 12-én szombaton lesz.

Bővebben...

Új időpontban az I love Balaton 2x

I love Balaton 2xA rossz időjárás miatt elmaradt a június 15-re meghirdetett I love Balaton 2x Balaton-átúszás Zamárdi és Tihany között. Új időpontban, de megrendezésre kerül az I love Balaton 2x átúszó verseny! A nevezés újra nyitva,

Bővebben...

Besenyei Péter a derült égből támadt

RBRKülönös égi jelenségnek lehettek szemtanúi a Balaton környékén élők a múlt hétvégén: a felhők közül hirtelen Besenyei Péter tűnt fel, aki Szántód és Tihany között tartott bemutatót a meglepett közönségnek. A légi akrobata leírt pár kört, majd füstcsíkot húzva maga után szlalomozni kezdett a tavon lebegő vitorlások árboca és a hajók között.
Bővebben...

Az ifi-vb-n bizonyíthatnak a Bihary-ikrek

Az ifi-vb-n bizonyíthatnak a Bihary-ikrekA magyar vitorlássport egyik legnagyobb hazai reménységei, a 420-as hajóosztályban versenyző Bihary-ikrek, Gergely és Dániel (Sailing Team Danger) idén eddig is bizonyították tehetségüket. A hazai válogatókon – Szlovénia, Velencei-tó – ugyan a kedvező széljárás eddig elkerülte őket, ám a magyar rangsorban így is a második helyen állnak, azaz a magyar vitorlás-válogatottban bérelt helyük van.
Bővebben...

2. oldal / 9

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>