2019. Augusztus 20., Kedd

Útvonal: Sport

Sport

Balaton: Öbölátúszás

ÚszásAmennyiben az időjárás nem tesz keresztbe úgy a hagyományos Öbölátúszást, augusztus 18-n rendezik meg. A táv melyet teljesíteni kell, Balatonfüred és Tihany között 3,5 km.
Bővebben...

Balatonfűzfő: Csússz velünk!

VizisíA Vizi sportok szerelmesei már Balatonfűzfőn is hódolhatnak szenvedélyüknek. Vizisí, Wakeboard és Fánkpálya nyílt a Balatonfűzfőn, a Fövenystrandon.  A létesítmény kb. 5-6 millió forintból valósult meg, mely minden korosztály számára sportos kikapcsolódást nyújt. 
Bővebben...

Véget ért a Balaton-átúszás

Balaton átúszásAz idei Balaton-átúszást több mint tízezren teljesítették, - a pontos számítás szerint 10 187-n vettek részt. Ez volt az első olyan év, amikor a résztvevők száma meghaladta a tízezret.
Bővebben...

Harmincadik Balaton-átúszás szombaton

BalatonHa az időjárás is úgy akarja, július 7-én bonyolítják le a világ egyik legnépszerűbb úszórendezvényét, a 30. Balaton-átúszást, amelyen idén ötödik alkalommal a neves ökölvívó, Erdei Zsolt is részt vesz.
Bővebben...

Idén a víz győzhet a Kékszalagon

KékszalagJövő csütörtökön rajtok a 44. Kékszalag vitorlásverseny, ahol a tavalyi vihar után ezúttal az alacsony vízállás jelentheti a legnagyobb problémát az indulók számára.
Bővebben...

III. Spirit of Balaton

KerékpárMinden év július első szombatján kerül megrendezésre a 24 órás Balaton körüli kerékpár túra,- a Spirit of Balaton. A teljesítménytúra mezőnye 2012. július 07-n, 8.00 órakor startol.  A kerékpártúra Balatonmáriafürdő főteréről indul az északi part felé, majd tavat megkerülve térnek vissza a kiindulóponthoz. A kerékpárosok körében jól ismert Spirit of Balaton kerékp
Bővebben...

Balaton-átúszás 2012

Balaton átúszásAmennyiben az időjárás engedi, úgy 2012. július 07-n rendezik meg a Balaton-átúszást.   Hagyományhoz híven idén is a révfülöpi kikötőből startolnak azok, akik az 5,2 km-s távot meg szeretnék tenni, - azok, akik teljesítik, a távot azok balatonboglári strandra érkeznek.
Bővebben...

IV. Balaton Bike Fest

Balaton Bike FestNegyedik alkalommal rendezik meg a balatonfüredi Bringaparkban a Balaton legnagyobb kerékpáros rendezvényét, a Balaton Bike Festet 2012. június 15-17. között. A profi és amatőr sportolók öt versenyszámban mérhetik össze tudásukat.
Bővebben...

Vörösberény: IX. Lovas kavalkád

LovasA hagyományokhoz híven, idén is lesz Lovas Kavalkád Vörösberényben.  A verseny időpontja 2012. június 16-n, 10.00 órakor lesz. A Lovas Kavalkád helyszíne most is a Vörösberényi Általános Iskola alatti tér lesz.
Bővebben...

3. oldal / 9

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>