2019. Augusztus 20., Kedd

Útvonal: Sport

Sport

Egyedülálló bringaközpont a Bakonyban – Bringaréna

BringaJúnius első hétvégéjén ünnepélyes keretek között kerül megnyitásra az eplényi Bringaréna, amely az országban egyedülálló négyüléses felvonóval, a profi bringások által kialakított downhill és cross-country pályával, illetve panoráma pályával a szomszédos ország fejlett síterepeinek modelljét követi: télen síterepként, nyáron biciklis paradicsomként fog üzemelni.
Bővebben...

Ezernél is több biciklist várnak szombaton a BringaMánia Balatonkörre

BringamkörA hétvégén, április 28-án indul az év első igazán nagy bringás túrája, a McDonald's BringaMánia Balatonkör. A nagyszabású biciklis eseményre az ország minden tájáról érkeznek a vállalkozó kedvű indulók, és ha a meteorológusoknak hinni lehet az időjárásra sem lesz panasz. Az előzetes regisztrációk alapján, a szervezők rekord számú résztvevőre, közel 1500 biciklisre számítanak az idén.
Bővebben...

Balatonfüred: a 44. Kékszalag előkészületei

KékszalagMár csak három hónap van hátra a Kékszalag rajtjáig,- a versenyzők és a szervező bizottság tagjai már javában készülődnek. Mint minden évben idén is lesznek meglepetések, a hajóépítő műhelyekben minden versenyző újabb újdonsággal igyekszik lepni az ellenfelet.
Bővebben...

Veszprém: futsal final fourt

Veszprém arénaSzombaton és vasárnap a veszprémi Aréna ad otthont a futsalosok Magyar Kupájának négyes döntőjének. Esterházy Márton, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) futsal bizottságának elnöke szerint, az elmúlt időszakban egyre több iskola fedezte fel a nagypályás futballt.
Bővebben...

Ázsia egyik legtehetségesebb sportolóját teszteli az MKB

KézilabdaA 20 éves iráni játékos, Iman Jamali 1991. október 11-én született, 202 cm magas és 102 kg. Az iráni felnőtt válogatottban több mint 20 alkalommal játszott,- a fellépések során összesen 80 gólt lőtt. Amennyiben a tesztelés sikeresnek minősül, úgy a játékos balátlövőként játszana az MKB csapatánál.
Bővebben...

Semmi hír a magyar kenusról

KenusFebruár végén útra kelt egy mentő expedíció, hogy megkeresse az Atlanti-óceánon eltűnt Rakonczay Gábort. Szeremley-vitorlás február végén indult az eltűnt magyar kenus felkeresésére, de sajnos nem járt sikerrel. Rakonczay Gábor tavaly decemberben vágott neki az Atlanti-óceánnak.
Bővebben...

Bukarest: Bemutatták Marian Cozmaról készült könyv román nyelvű fordítását

Marian KozmaBukarestben bemutatták a meggyilkolt Marian Cozma román kézilabdázóról íródott Semmit Isten nélkül,- című könyv román nyelvű fordítását, melyet a Paralela45 kiadó jelentetett meg. A fordítás a bukaresti Gaudeamus könyvvásár előtt jelent meg.
Bővebben...

Kopár István Balatonalmádi vendége volt

Kopár IstvánA neves vitorlázó vasárnap Balatonalmádiban vendégeskedet, ahol beszélt önmagáról, családjáról a vitorlázásról,- annak szépségéről és szeretetéről. A híres vitorlázó előadása során bemutatta a közeljövőben megjelenő könyvét, melynek címe: Kopár István a Kihívás, a Szilas pataktól a Connecticut folyóig.
Bővebben...

Indul az 5. BSI Balaton és FélBalaton Szupermaraton

Balaton SzupermaratonEgy hónap múlva indul, az 5. BSI Balaton és FélBalaton Szupermaraton, a BSI szezonnyitó futóeseménye. Az esemény 2012. március 15-18. között kerül megrendezésre. Négy nap alatt lehet körbefutni a Balatont, ahol összesen 195,4 kilométer vár a futókra.
Bővebben...

4. oldal / 9

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>