2019. Október 20., Vasárnap

Útvonal: Sport

Sport

Legkedvezőbb nevezési időszak a keszthelyi futóversenyre

KeszthelyIdén az ötödik alkalommal meghirdetett Keszthelyi Kilométerek utcai futóversenyre, még január 31-ig lehet legkedvezményesebben nevezni. A szervezők a részvevőket egészségügyi állapotfelmérésre buzdítják, - a 4RUN Félmaraton sorozat idei utolsó, május 27-i állomásával kapcsolatban.
Bővebben...

Talmácsi Gábor négy kerékre vált

Talmácsi GáborTalmácsi Gábor a motorozás helyett inkább ralizni fog,- indul a 2012-es magyar bajnokságon. A 30 éves motoros 2001 és 2010 között szerepelt a gyorsasági motoros-világbajnokságon. Majd 2007-ben a legkisebb, 125 köbcentiméteres géposztályban világbajnok lett.
Bővebben...

Iváncsik Tamás Keresztszalag szakadást szenvedett

IváncsikSajnos a magyar férfi kézilabdásoknak hétfőn nem igazán kezdődött jól az Eb. A Magyarország-Oroszország mérkőzésén /mely döntetlenre végződött, 31:31 / az MKB Veszprém játékosa, Iváncsik Tamás súlyos térdsérülést szenvedett.
Bővebben...

Kerékpárút kötheti össze a Balatont Budapesttel

BicikliútIdén több milliárd forintot fordít a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium kerékpárutak építésére és fejlesztésére, aminek egyik fő pontja a Budapest-Balaton kerékpárút kiépítése.
A kormány a kiemelt infrastrukturális fejlesztések között kiemelten támogatja a kerékpáros fejlesztéseket, jelentették be a „Kerékpárosbarát Település 2011” és a „Kerékpárosbarát Munkahely 2011” díjátadó ünnepségén.
Bővebben...

Szilveszteri úszás, újévi csobbanás

SzilveszterRendhagyó programot kínál hétvégére Veszprém megye két települése, Tapolca és Szigliget azok számára, akik buli helyett, előtt vagy után inkább sportolni szeretnének, és nem utolsó sorban a hideget is jól viselik. Azt tartják, hogy aki bírja a jeges vizet, az majdan egész évben egészséges lesz.
Bővebben...

Búcsúzik az idei futószezon- Balatoni Marton

MaratonSiófokon november 19-20-n kétnapos futóversennyel búcsúztatják az idei futószezont. Az Aranypart ezen a két napon újra a versenyzők cipőjétől lesz hangos. A résztvevők a 42,195 kilométeres távot három részletben teljesíthetik egyéniben vagy párban. A 21 kilométeres fél maratón egyéniben vagy párban teljesíthető, - egyben vagy két részletben.
Bővebben...

Jégpálya Hévízen

KorcsolyaA tavalyi sikeres évre való tekintettel november végén újra megnyit a hévízi jégpálya. A jégpálya nyitva tartását három hónapra tervezték. A szervezők ez alatt az idő alatt különböző koncertekkel és programokkal gondoskodnak arról, hogy a látogatók jól érezzék magukat.
Bővebben...

Búcsú a”császártól”

Albert FlóriánAlbert Flóriánt ma délelőtt kilenc órai kezdéssel búcsúztatták, a róla elnevezett Üllői úti stadionban. A Ferencváros egykori legendás futballistájának felravatalozott koporsó előtt, Fradi drukkerek, barátok, pályatársak, vettek végső búcsút.

A „Császár” koporsóját a Springer-szobor előtt állították fel, és a magyar nemzeti lobogóval, illetve a Fradi zászlóval takartak azt le. A szertartáson látni lehetett Albert Flórián Aranylabdáját is melyet 1967-ben a legjobb európai futballista címért kapott. A szertartáson Schmitt Pál köztársasági elnök is jelen volt, ahol virágot helyezett el a 70 évesen elhunyt Albert Flórián koporsóján. A koporsó mellett a Fradi sportolói, hírességek illetve Albert barátai állnak sorfalat. A búcsúztatóra az államfő is megérkezett,- fehér virággal és mécses gyújtásával tisztelgett az egykor méltán „császárnak” nevezett sportolótól.

Albert Flóriánt vasárnap 12 órakor az Óbudai temetőben helyezik végső nyugalomra.

Eplény - Nordica Síaréna: szezonbérletek értékesítése

EplényOktóber 10-én elkezdődött a szezonbérletek értékesítése, méghozzá az első két hétben 30% kedvezménnyel. A bérleteket a veszprémi HEFA, és a székesfehérvári Rider's Corner üzletekben lehet kapni október 10-től.
Bővebben...

5. oldal / 9

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>