2019. December 13., Péntek

Útvonal: Sport Kerékpár A Balaton Kör 2011-es befutói

A Balaton Kör 2011-es befutói

Balaton körVéget ért a Siófokról rajtoló (majd oda visszatérő) XXI. Tissot Pelso Kupa, vagyis a hagyományosan ismert Balatont megkerülő 204 kilométeres országúti viadal.  2011. június 04-én, az elrajtolás időpontjában kellemes idő köszöntötte a Balaton Kör kerékpárosait.

A mezőny kezdése igen nyugodt volt, és a boly sokáig együtt is maradt. Időközönként egy két főnek sikerült kitörni a bolyból, de a mezőny mindig megfogta a próbálkozókat. Az alaptempó lassúnak bizonyult, de Balatonfüred és annak környékén megkezdődött az igazi „harc”, itt szinte felbolydult a méhkas, a versenyzők leszakadtak egymástól. A futam végén a dobogóra a méhész, az újságíró és az informatikus állhattak fel.

A közel öt órás verseny befutói a következők: Csomor Zoltán, Takács Tamás, Szórádi Balázs, és a fiatalabb korosztály képviselője Pawlik Attila lett. A hölgyek női győztese, aki dobogóra állhatott, Kenyó Anita volt.

Címkék: Balaton | biciklizés | kerékpár | verseny

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>