2020. Április 4., Szombat

Útvonal: Sport Kerékpár

Kerékpár

5 túra, 2 kerék, 1 nap – Bringázással nyit a Balaton

5 túra, 2 kerék, 1 nap – Bringázással nyit a BalatonMájus 2-án a Nyitott Balaton akció legnagyobb bringás eseményével, a McDonald’s Bringamánia Tour de Balaton túrával kezdődik az idei kerékpáros szezon. A tókerülő kerekezés ebben az évben a balatonföldvári kikötőből indul és nevezni öt távra lehet.

Bővebben...

Bringázz a Balaton körül „almás” dallamokra!

KerékpárÁprilis 27-én rendezik meg a bringás idény nyitórendezvényét, az ország legnagyobb vezetett kerékpártúráját, a McDonald’s BringaMánia Balatonkört. Az idei évben a szervezők külön hangsúlyt fektetnek a családok szórakoztatására, a 25 kilométeres Családi Körrel, és az Alma Együttes dalpremierével.
Bővebben...

III. Spirit of Balaton

KerékpárMinden év július első szombatján kerül megrendezésre a 24 órás Balaton körüli kerékpár túra,- a Spirit of Balaton. A teljesítménytúra mezőnye 2012. július 07-n, 8.00 órakor startol.  A kerékpártúra Balatonmáriafürdő főteréről indul az északi part felé, majd tavat megkerülve térnek vissza a kiindulóponthoz. A kerékpárosok körében jól ismert Spirit of Balaton kerékp
Bővebben...

IV. Balaton Bike Fest

Balaton Bike FestNegyedik alkalommal rendezik meg a balatonfüredi Bringaparkban a Balaton legnagyobb kerékpáros rendezvényét, a Balaton Bike Festet 2012. június 15-17. között. A profi és amatőr sportolók öt versenyszámban mérhetik össze tudásukat.
Bővebben...

Egyedülálló bringaközpont a Bakonyban – Bringaréna

BringaJúnius első hétvégéjén ünnepélyes keretek között kerül megnyitásra az eplényi Bringaréna, amely az országban egyedülálló négyüléses felvonóval, a profi bringások által kialakított downhill és cross-country pályával, illetve panoráma pályával a szomszédos ország fejlett síterepeinek modelljét követi: télen síterepként, nyáron biciklis paradicsomként fog üzemelni.
Bővebben...

Ezernél is több biciklist várnak szombaton a BringaMánia Balatonkörre

BringamkörA hétvégén, április 28-án indul az év első igazán nagy bringás túrája, a McDonald's BringaMánia Balatonkör. A nagyszabású biciklis eseményre az ország minden tájáról érkeznek a vállalkozó kedvű indulók, és ha a meteorológusoknak hinni lehet az időjárásra sem lesz panasz. Az előzetes regisztrációk alapján, a szervezők rekord számú résztvevőre, közel 1500 biciklisre számítanak az idén.
Bővebben...

Kerékpárút kötheti össze a Balatont Budapesttel

BicikliútIdén több milliárd forintot fordít a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium kerékpárutak építésére és fejlesztésére, aminek egyik fő pontja a Budapest-Balaton kerékpárút kiépítése.
A kormány a kiemelt infrastrukturális fejlesztések között kiemelten támogatja a kerékpáros fejlesztéseket, jelentették be a „Kerékpárosbarát Település 2011” és a „Kerékpárosbarát Munkahely 2011” díjátadó ünnepségén.
Bővebben...

A Balaton Kör 2011-es befutói

Balaton körVéget ért a Siófokról rajtoló (majd oda visszatérő) XXI. Tissot Pelso Kupa, vagyis a hagyományosan ismert Balatont megkerülő 204 kilométeres országúti viadal.  2011. június 04-én, az elrajtolás időpontjában kellemes idő köszöntötte a Balaton Kör kerékpárosait.
Bővebben...

Bringapark Balatonfüreden

BringaparkA másfél hektáros területen hamarosan elkészül a város bringaparkja, amely az ország legnagyobb és legkomplexebb kerékpáros pályája lesz. Nemzetközi versenypályákat alakítanak ki rajta, de a kezdő kerékpárosok is használhatják majd, ráadásul ingyen. Erre a célra a parkot fenntartó Balaton Bike Fest Kft. uniós pályázaton mintegy 50 milliós támogatást nyert el. A beruházás 110 millió forintba kerülni.
Bővebben...

1. oldal / 2

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>