2019. December 13., Péntek

Útvonal: Sport Kerékpár

Kerékpár

Egy újabb rekord, a Bringamánia Balatonkörön

BringaRekordrészvétel született április 16-án a Balatonföldvárról induló, majd ugyan oda visszaérkező McDonald's BringaMánia Balatonkörön, mivel 1200 feletti volt a résztvevők száma. Ezen a programon, mely a Föld napjához kapcsolódott, a 206 kilométeres tókerülésen és a 86 kilométeres kiskörön összesen 1204-en rajtoltak el.
Bővebben...

Indul a 2011-s, McDonald's BringaMánia Balatonkörre

Bringamánia2011. április 16.-n, (szombaton) egy olyan színes családi program indul melyet a szervezők a Föld napjához kapcsoltak, ez pedig a McDonald's BringaMánia Balatonkör. Idén, 2011-ben a kerékpárosok immár 12. alkalommal tekerik körbe a Balatont. A szervezők ebben az évben több mint ezer jelentkezőt várnak, és a friss hírek szerint már 900-an jelezték a részvételüket.
Bővebben...

Jönnek a bringások: kezdődik a Balaton-kerülő Bringás Évadnyitó túra

BringásokAz idén is április 1-én és április 3-a között újra megrendezik a Balaton-kerülő Bringás Évadnyitó túrát. Jó látni ezt a rendezvényt, mert megérkezett a tavasz, és vele ettől a pillanattól napról, napra melegebben süt a nap. Reméljük ez így is lesz, legalábbis meg van rendelve, de csak babba lehet bízni, hogy az „égiek” kegyesek lesznek a rendezvényhez. Újra bringások száguldoznak a Balaton körül, a csendes téli álmot felváltja nyüzsgés és a forgatag.
Bővebben...

2. oldal / 2

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>