2020. Április 7., Kedd

Útvonal: Sport Kerékpár Bringázz a Balaton körül „almás” dallamokra!

Bringázz a Balaton körül „almás” dallamokra!

KerékpárÁprilis 27-én rendezik meg a bringás idény nyitórendezvényét, az ország legnagyobb vezetett kerékpártúráját, a McDonald’s BringaMánia Balatonkört. Az idei évben a szervezők külön hangsúlyt fektetnek a családok szórakoztatására, a 25 kilométeres Családi Körrel, és az Alma Együttes dalpremierével.

Az idei év újdonsága egy kifejezetten a családok igényeihez igazított 25 kilométeres Családi Kör. A tempó kényelmes, a táv nem túl hosszú, ideális hétvégi bringás program az egész családnak. Ráadásul a részvétel ezen a túrán a család minden tagjának ingyenes.

A legkisebbeket Balatonföldváron 6 kilométeres vezetett túra, a Köröcske várja. A 25 kilométeres Családi Kör tizenhárom órakor indul a balatonföldvári Keleti strandról, majd a kerekesek Siófok felé veszik az irányt. Várhatóan tizenöt órakor érkeznek vissza Balatonföldvárra, ahol a kis túrázókat és családjaikat az Alma Együttes várja majd egy fergeteges koncerttel és egy különleges dalpremierrel.

Akik komolyabb kihívásra vágynak, tekerhetnek egy 85 kilométeres kört, átkompolva Tihanynál, vagy megkerülhetik a Balatont egy 206 kilométeres túrán.

A szervezők egész nap játékos bringás közlekedésbiztonsági oktatóprogramokkal is várják az érdeklődő családokat a balatonföldvári strandon.

A helyszínen különleges fotózás  is várja azokat a bringamániásokat, akik szeretnék egy profi felvételen megörökítteni magukat a kedvenc kerékpárjukkal.

A szervezők kifejezetten várják a különleges megjelenésű bringásokat! Fotósaik árgus szemmel vadásznak majd a Balatonföldvári Keleti strandon mindenkire, aki egy kicsit sem átlagos. Különleges sisakdísz? Egyedi bringás mez? Vicces póló? Nem számít, vedd fel és biztosan lencsevégre kapnak!

A túrák indulása:

Köröcske - 6 km – rajt 11:00

Családi kör - 25 km – rajt 13:00

Kis kör - 85 km – rajt 10:00

Nagy kör - 206 km – rajt 6:00

A Mcdonald’s BringaMánia Balatonkörről bővebb információ a www.bringamania.hu oldalon található.

Az Alma együttes felkészülése a koncentre itt nézhető meg:

http://www.youtube.com/watch?v=AKAHFykQq1E&feature=youtu.be

Fotók a tavalyi Balatonkörről:

http://www.flickr.com/photos/noguchi/sets/72157632990020885/

Címkék: Balaton | kerékpár

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>