2020. Április 7., Kedd

Útvonal: Sport Kerékpár IV. Balaton Bike Fest

IV. Balaton Bike Fest

Balaton Bike FestNegyedik alkalommal rendezik meg a balatonfüredi Bringaparkban a Balaton legnagyobb kerékpáros rendezvényét, a Balaton Bike Festet 2012. június 15-17. között. A profi és amatőr sportolók öt versenyszámban mérhetik össze tudásukat.

A balatonfüredi Bringapark az ország legnagyobb, legkomplexebb pályájának számít, a maga másfél hektáros területével. A 14 ezer négyzetméteres pályán  Itt, a Balaton-felvidék festői környezetében rendezik meg a hétvégén a magyar kerékpársport szerelmeseinek leginkább várt versenyét, a Balaton Bike Festet a 2012-es Freeride Mountainbike World Tour harmadik állomásaként. A programok azonban nem csak a sport, hanem az egészségmegőrzés, a szórakozás és a kultúra érdeklődési köreit is érintik majd. Lesz éjszakai futóverseny, zenei fellépők, bringasuli, szlalomverseny.

Két nap alatt öt versenyszámot rendeznek meg a bringások számára: Monster Energy Dirt, Gösser Triál, Bianchi-Országúti kerékpárverseny, Fa Man Extreme XCE és G-Híd Tereptriatlon szerepel a versenykiírások között. Emellett különböző nehézségű túrákon való részvételre is lehetőség nyílik, így Füred legszebb részein tekerhetnek végig a Skoda Csillagtúrák vagy a BikeLine Travel Kerülőtúra résztvevői.

A rendezvény látogatók számára ingyenes, ugyanakkor a nevezési díj is csekély. Aki csak szemlélődni vagy szurkolni szeretne, annak sem arra kell számítania, hogy mindössze az előtte elsuhanó kerékpárosokat látja, ugyanis a szervezők egy hatalmas led-es kivetítővel készülnek, aminek hála a legapróbb részleteket is nyomon követhetik a nézők.

A nevezési feltételek, valamint a részletes programleírás a balatonbikefest.com-on érhető el.

Címkék: Balaton | biciklizés | kerékpár

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>