2019. December 13., Péntek

Útvonal: Sport Kerékpár Jönnek a bringások: kezdődik a Balaton-kerülő Bringás Évadnyitó túra

Jönnek a bringások: kezdődik a Balaton-kerülő Bringás Évadnyitó túra

BringásokAz idén is április 1-én és április 3-a között újra megrendezik a Balaton-kerülő Bringás Évadnyitó túrát. Jó látni ezt a rendezvényt, mert megérkezett a tavasz, és vele ettől a pillanattól napról, napra melegebben süt a nap. Reméljük ez így is lesz, legalábbis meg van rendelve, de csak babba lehet bízni, hogy az „égiek” kegyesek lesznek a rendezvényhez. Újra bringások száguldoznak a Balaton körül, a csendes téli álmot felváltja nyüzsgés és a forgatag.

A résztvevők a saját tempójuk, erejük alapján kerülhetik meg a Balatont. Azért vannak, akik egy nap alatt megteszik ezt a távot, de akadnak olyanok is, akik mind a három napot igénybe veszik. A versenyzők kapnak egy igazolólapot, melyre a verseny alatt pecséteket, kódokat kell, hogy gyűjtsenek. Végül a verseny teljesítése után, az indulási helyszínre való visszaérkezéskor a lapot le kell adni. A távot megtevők egyedi emblémával ellátott pólót, emléklapot, érmet kapnak. Amennyiben azok, akik egy nap alatt nem tudják teljesíteni a túra, azoknak segítenek a szállásfoglalásban és annak lebonyolításában.

A szervezők, a túra ideje alatt folyamatos telefonkapcsolatot biztosítanak annak érdekében, hogy a felmerülő problémákat gyorsan, és zökkenőmentesen megoldják. A regisztrálás a www.balatonbringa.hu weboldalon történik, illetve a túrára való jelentkezéskor az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre kell írni, 2011. március 30-ig 18:00-ig. Ebben évben, igazolt keretek között a Balatont megkerülni még az alábbi három napos túrák alkalmával lehetséges, de a Balatoni Kerékpáros Turisztikai Egylet lehetőséget nyújt az egyéni megkerülésre is. A résztvevők ebben az esetben is számíthatnak, a szállásfoglalásra, illetve a teljes körű megszervezés segítségére.

Balaton-kerülő Húsvéti Bringatúra 2011. április 23-25.

Májusi Tókerülő kerékpártúra 2011. május 13-15.

Pünkösdi Bringás Balaton-kerülő Túra 2011. június 11-13.

Balatoni Kerekes Nyárbúcsúztató 2011. szeptember 2-4.

Őszi Tókerülő Bringatúra 2011. szeptember 23-25.

Balaton Kerülő Szezonzáró Bringatúra 2011. október 21-23.

Címkék: Balaton | bringaút | sport

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>