2019. December 7., Szombat

Útvonal: Sport Vegyes A női kézi-labdaválogatott a középdöntőben

A női kézi-labdaválogatott a középdöntőben

A női kézi-labdaválogatott a középdöntőbenSzerdán a dán-norvég közös rendezésű Eb-n, a magyar női kézi-labdaválogatott, a franciák elleni bravúros győzelmével, bejutott a középdöntőbe. Remek volt a védekezés, így már az első negyed órában, sikerült elhúzni a lányoknak, a lillehammeri csapat elől. A francia lányok gyengék voltak, és sokat hibáztak, így nem sok veszélyt jelentettek a  magyar térfélre. Az első szünetre a lányok 12-7-re vezettek, majd a folytatásban megtartották a 4-5 gólos vezetést.

A találkozó végén hajráztak a franciák, de végül Magyarország–Franciaország· 21-18 –a győztek.

Gólszerzők: Bulath 5/1, Szucsánszki 4/1, Sopronyi 3, Vérten 2, Kovacsics 2, Szamoránsky 2, Kovacsicz 2, Tomori 1, illetve Lacrabere 6/5, Piejos 5, Dembele 3, Ayglon 1, Pineau 1, Herbrecht 1, Deroin 1.

Címkék: kézilabda | sport

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>