2020. Március 29., Vasárnap

Útvonal: Sport Vegyes

Vegyes

Besenyei Péter a derült égből támadt

RBRKülönös égi jelenségnek lehettek szemtanúi a Balaton környékén élők a múlt hétvégén: a felhők közül hirtelen Besenyei Péter tűnt fel, aki Szántód és Tihany között tartott bemutatót a meglepett közönségnek. A légi akrobata leírt pár kört, majd füstcsíkot húzva maga után szlalomozni kezdett a tavon lebegő vitorlások árboca és a hajók között.
Bővebben...

Diákolimpia Zánkán…

ZánkaKülönleges és egyedülálló diákolimpia megszervezésén fáradozott a Magyar Diáksport Szövetség, a Magyar Lovassport Szövetség, a Magyar Mountain Bike Szakági Szövetség, a Magyar Vitorlás Szövetség és a házigazda, Zánka - Új nemzedék központja. Az olimpián a diákok lóháton, vízen és két keréken mérik össze tudásukat. Magyarországon e három sportág részére először rendeznek diákolimpiát. Az olimpia 2013. június 21. és 23 között zajlik.
Bővebben...

Ultrabalaton 212 km…

UltrabalatonAz Ultrabalaton egy 212 kilométeres futóverseny, melynek feladata megkerülni a Balatont, tihanyi indulással és ugyanide való visszaéréssel. A verseny egy két napos váltóverseny, melynek időpontja: 2013. május 31. és június 02-a közé esik.
Bővebben...

Négy nap futás a Balaton körül…

4 nap futásIdén is megrendezik a 6. BSI Balaton és Fél Balaton Szupermaraton futóeseményét. A szezonnyitó rendezvényre 2013. március 21-24 között kerül sor. A Balaton körbefutását négy nap alatt kell teljesíteni,- a táv összesen 195,4 kilométer, melyet egyéniben, párban illetve csapatban is lehet teljesíteni.
Bővebben...

Szeles Mónika Veszprémbe érkezhet

Szeles MónikaMárcius 30-n kerül megrendezésre az első magyar teniszfesztivál, melynek díszvendége Szeles Mónika lehet. A tárgyalások folyamatban vannak,- a teniszező nő kijelentése alapján szívesen tenne eleget a meghívásnak.
Bővebben...

Balatonfűzfő: Csússz velünk!

VizisíA Vizi sportok szerelmesei már Balatonfűzfőn is hódolhatnak szenvedélyüknek. Vizisí, Wakeboard és Fánkpálya nyílt a Balatonfűzfőn, a Fövenystrandon.  A létesítmény kb. 5-6 millió forintból valósult meg, mely minden korosztály számára sportos kikapcsolódást nyújt. 
Bővebben...

Vörösberény: IX. Lovas kavalkád

LovasA hagyományokhoz híven, idén is lesz Lovas Kavalkád Vörösberényben.  A verseny időpontja 2012. június 16-n, 10.00 órakor lesz. A Lovas Kavalkád helyszíne most is a Vörösberényi Általános Iskola alatti tér lesz.
Bővebben...

Balatonfüred: Sárkányhajó Roadshow 2012

SárkányhajóBalatonfüred, 2012. június 23-n országos Sárkányhajó Roadshow versenyének lesz színhelye. Maga a sportág Dél-Kínából származik, több mint 2000 éves történetre tekint vissza.  A Sárkányhajózás történetéhet legenda is fűződik, miszerint Ou Yuant Kínai költőt hamis vádak miatt hazaárulással vádolták, ezért az országból száműzték.
Bővebben...

Bombát találtak a Monacói Nagydíj helyszínén

MonacoA biztonság őrök ellenőrzés során egy csomagot találtak, a Forma 1-es Monacói Nagydíj helyszínén, melyből különböző vezetékek lógtak ki. A rendőrség a helyszínt lezárta, majd megkezdte az intézkedést.
Bővebben...

1. oldal / 6

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>