2019. Június 20., Csütörtök

Útvonal: Sport Vegyes

Vegyes

Snow Day Eplényben

Snow DayJanuár14 és 16 között újra megrendezik az eplényi Nordica Skiarénában a nyolc téli sportágat magában foglaló Snow Day-t. Barbai Áron a szervező elmondása szerint nyolc sportág az, melyet szeretnének bemutatni, és megszeretetni a tél szerelmeseivel: 
Bővebben...

Öböl átúszás után, öböl átcsúszás

ÁtcsúszásMég egy fontos, és érdekes esemény a Balatonon, ami több száz embert csábíthat partra. A badacsonyi szörfös társaság idén egy igen merész elképzeléssel próbálja népszerűsíteni, a Balaton téli lehetőségeit.
Bővebben...

A női kézi-labdaválogatott a középdöntőben

A női kézi-labdaválogatott a középdöntőbenSzerdán a dán-norvég közös rendezésű Eb-n, a magyar női kézi-labdaválogatott, a franciák elleni bravúros győzelmével, bejutott a középdöntőbe. Remek volt a védekezés, így már az első negyed órában, sikerült elhúzni a lányoknak, a lillehammeri csapat elől. A francia lányok gyengék voltak, és sokat hibáztak, így nem sok veszélyt jelentettek a  magyar térfélre. Az első szünetre a lányok 12-7-re vezettek, majd a folytatásban megtartották a 4-5 gólos vezetést.
Bővebben...

A jóga mint sport és egészség

JógaTöbb éve már, hogy a jóga betört Európába, így hazánkban is egyre népszerűbb. Sokan hamis, téves információkat hallottak felőle, de most a sikeréről szeretnék pár szót írni. Többen úgy gondolják, hogy nem alkalmasak a jóga elsajátítására, mert azt hiszik ide csak olyanok járhatnak, akik igen hajlékonyak, és egyben mozgékonyak is. Ez egy nagy tévedés, mert nem kell rögtön szabályos törökülésbe ülni, mert talán ez elsőre nem is sikerülne, de majd a későbbiekben igen.
Bővebben...

Holnap beindulnak a hóágyúk Eplényben

EplényA meteorológiai jelentés szerint a hétvégén megérkezik a tél Magyarországra. Ezért az eplényi Síarénában a holnapi nappal beindítják a hóágyúkat és megkezdődik a pályák előkészítése a szezonra. Először csak a oktató pályán kezdődik el a hóágyúzás és annak az előkészítése, de ha minden rendben megy, akár vasárnap megnyithatják.
Bővebben...

Zamárdi kikötőtologatók

ImageVitorlás- és személyhajó kikötőt építene másfélmilliárd forintért Zamárdiban a Port-Said Kft. A település három kilométernyi szabadstrandjának közepén épülne a kikötő, amire – derült ki a fórumon Tóth Mihály helyi lakos szavaiból – 1940 óta vágynak a zamárdiak. Lain Ferenc is úgy fogalmazott – ő meg a projekt koordinátora és a Balatoni Hajózási Zrt. műszaki igazgatója egy személyben –, hogy ez lesz az évszázad zamárdi beruházása.
Bővebben...

Épül a Balaton első golfpályája

ImageJövő év nyarára készül el a Balatonudvari és Örvényes között épülő nemzetközi golfversenypálya, ami az első ilyen jellegű létesítmény lesz a magyar tenger partján. A magyar befektetők a balatoni szezon hoszszabbítását várják a golfturistáktól. - Ezt a panorámát még Tiger Woods is megcsodálná - mutat körbe a Balatonudvari és Örvényes közötti 67 hektáros területen Sarlós Péter, a Royal Balaton Golf és Yacht Zrt. képviselője.
Bővebben...

6. oldal / 6

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>