2019. December 7., Szombat

Útvonal: Sport Vegyes Bukarest: Bemutatták Marian Cozmaról készült könyv román nyelvű fordítását

Bukarest: Bemutatták Marian Cozmaról készült könyv román nyelvű fordítását

Marian KozmaBukarestben bemutatták a meggyilkolt Marian Cozma román kézilabdázóról íródott Semmit Isten nélkül,- című könyv román nyelvű fordítását, melyet a Paralela45 kiadó jelentetett meg. A fordítás a bukaresti Gaudeamus könyvvásár előtt jelent meg.

A könyv iránti érdeklődés meg lepően nagy volt annak ellenére, hogy Romániában a meggyilkolt sportolóval, a média sokkal kevesebbet foglalkozott, mint hazánkban. Ennek ellen Tiberiu Stamate, a román Paralela45 kiadó képviselője úgy gondolja, hogy Marian Cozmáról szóló könyvet mindenkép ki kellett adni, - a sportoló halálának tanulságai megerősítik a román és a magyar nép kapcsolatát.

A könyv megjelentetése tisztelgés a sportoló előtt, de egyben figyelmeztetés is arra, hogy kerüljük az erőszakot, mert az csak tragédiához vezethet.

Címkék: kézilabda | sport | Veszprém

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>