2020. Április 7., Kedd

Útvonal: Sport Vegyes Diákolimpia Zánkán…

Diákolimpia Zánkán…

ZánkaKülönleges és egyedülálló diákolimpia megszervezésén fáradozott a Magyar Diáksport Szövetség, a Magyar Lovassport Szövetség, a Magyar Mountain Bike Szakági Szövetség, a Magyar Vitorlás Szövetség és a házigazda, Zánka - Új nemzedék központja. Az olimpián a diákok lóháton, vízen és két keréken mérik össze tudásukat. Magyarországon e három sportág részére először rendeznek diákolimpiát. Az olimpia 2013. június 21. és 23 között zajlik.

A rendezvény fő feladata lenne, a sport népszerűsítése, és megszerettetése. A rendezők azt szeretnék, ha ez a diákolimpia hagyományteremtő lenne. Ezen sport rendezvényen a tehetséges fiataloknak lehetőségük nyílhat arra, hogy akár utánpótlások legyenek egy-egy sportágban. Nevezni illetve versenyezni az iskola színeiben, ill. az iskolaigazgató ajánlásával lehet. Ami igen fontos lehet, hogy az Összevont Diákolimpián elért dobogós eredmények prémium pontként beszámítanak a diákok továbbtanulásánál. A sport rendezvényről és annak részletes ismertetéséről a www.zanka.com honlapon lehet olvasni.

2013. május 31-ig a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen.

Címkék: Zánka

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>