2019. Szeptember 16., Hétfő

Útvonal: Sport Vegyes Egymást követik a rendezvények a Nordica Síarénában!

Egymást követik a rendezvények a Nordica Síarénában!

EplényÚjabb szórakozás, várja a tél szerelmeseit Eplényben. 2011. február 12-én ismét megrendezésre kerül Snowboard Magyar Kupafutam. A verseny reggel 9 órakor kezdődik a négyes pályán. Itt mérhetik össze tudásukat az alpin versenyzők. A snowboard versenyszám után 11 órakor kezdődik a Freestyle verseny Slope Style számban.  

Reggel 9 órától Slalom versenyszámban mérkőzhetnek meg a négyes pályán az alpin versenyzők, majd 11 órakor· kezdetét veszi a Freestyle verseny Slope Style számban.
Az idei évben újdonság, hogy egy negyed ívet is építettek az 1-es pálya aljára, így még látványosabb versenynek nézünk elébe, mint ahogyan az eddigi években megszokhattuk.

Versenyszámok:
Slalom SL
Slope Style SS
Programterv febr. 13. Szombat
Slalom SL
08.00-09.00 Helyszíni nevezés
09.30 - Pályanézés
10.15 - Versenyzői megbeszélés
10.30 - Kvalifikáció
12.00 - Döntők (parallel estén)
Slope Style
08.00-10.00 Helyszíni nevezés
09.00 Szabad edzés
10.30 Versenyzői megbeszélés
11.00 Kvalifikáció
13.00 Döntő(k)
Korosztályok: Gyerek 15éves korig
Junior 19 éves korig
Felnőtt
A versenyen minden induló a saját felelősségére indul. A versenyszervezőség a versenyen előforduló bármiféle balesetért felelősséget nem vállal.

Freestyle versenyszámban a bukósisak kötelező!

Versenyszervező: Magyar Snowboard Szövetség, Nitrosnowboards

Ez lesz ezen a héten, de a jövő hét sem marad program nélkül, mert február 19-én, szombaton farsangi mulatság lesz. A gyerekeknek ingyenes arcfestéssel kedveskednek 10-16 óráig. Jelmezverseny 16 órakor kezdődik, és legszebb, legkreatívabb jelmezest 2-2 db bérlettel jutalmazzák. Mind azok, akik meg szeretnék mutatni snowboard tudásukat, azok 10 órától ezt megtehetik a Kéklámpások bajnokságán, ahol rendőrökkel, tűzoltókkal, mentősökkel vehetik fel a versenyt. Majd 17 órától élő zenés mulatság lesz Holle Anyó Házában. Mindenkinek kellemes szórakozást kívánunk.

Címkék: eplény | síelés | verseny

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>