2019. December 7., Szombat

Útvonal: Sport Vegyes Legkedvezőbb nevezési időszak a keszthelyi futóversenyre

Legkedvezőbb nevezési időszak a keszthelyi futóversenyre

KeszthelyIdén az ötödik alkalommal meghirdetett Keszthelyi Kilométerek utcai futóversenyre, még január 31-ig lehet legkedvezményesebben nevezni. A szervezők a részvevőket egészségügyi állapotfelmérésre buzdítják, - a 4RUN Félmaraton sorozat idei utolsó, május 27-i állomásával kapcsolatban.

Szinte évről-évre növekszik a jelentkezők száma, ezért a hét fős orvosi csoportnak egyre több feladata van. Be kell gyűjteni a versenyzők egészségügyi adatait annak érdekében, hogy szükség esetén segíteni tudjanak. Azok, akik a versenyen indulni szeretnének nincs más dolguk, mint kitölteni az egészségügyi állapotfelmérő email-t és visszaküldeni azt.

Hazánkban ez az eljárás talán még újnak számít, de külföldön, a triatlonversenyeken ez egy igen jól bevált módszer, mely a versenyzők érdekeit szolgálja.

Címkék: 4RUN Félmaraton | Balaton | futás | Keszthely | sport

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>