2019. Március 26., Kedd

Útvonal: Sport Vegyes Nagyszerű pályák, az Eplényi Nordica Síarénán

Nagyszerű pályák, az Eplényi Nordica Síarénán

EplényAz Eplényi Nordica Síaréna nevét ma már minden síelést kedvelő ember ismeri. A síkomplexum Magyarországon, a Bakony szívében található 4,3 km-es pályahosszal és 6900 fős óránkénti felvonó kapacitással. 

Az Eplényi Síaréna az egyik legnagyobb és legjobban felszerelt sípályákkal rendelkezik. Az elmúlt napok időjárása a síelők számára nem igazán kedvezett. A szezon elején kevés volt a hó, de a hóágyúk azért gondoskodtak arról, hogy a pályán síelni lehessen. Majd végre megérkezett a várva várt hóesés, de sajnos a hó nem jött egyedül,- kemény hideggel, szélviharral, és hó fúvásokkal érkezett.  A kemény hideg továbbra is maradt, de az idő szélcsendes lett, így a pályák nagyon jó állapotban szikrázó napsütésben várják a vendégeket. Szombattól az összes felvonó üzemelni fog (óránként 6900 fős kapacitással), ennek köszönhetően sorban állásra egyáltalán nem kell számítani!

A Síaréna területén igénybe vehető szolgáltatások:
sí kölcsönző, szerviz, oktatás (sí óvoda) jégbár, parkoló (500 férőhellyel) szállás (Holle Anyó panzió) étterem.

Címkék: eplény | síelés | tél

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>