2020. Április 7., Kedd

Útvonal: Sport Vegyes Négy nap futás a Balaton körül…

Négy nap futás a Balaton körül…

4 nap futásIdén is megrendezik a 6. BSI Balaton és Fél Balaton Szupermaraton futóeseményét. A szezonnyitó rendezvényre 2013. március 21-24 között kerül sor. A Balaton körbefutását négy nap alatt kell teljesíteni,- a táv összesen 195,4 kilométer, melyet egyéniben, párban illetve csapatban is lehet teljesíteni.

A mezőnyhöz csatlakozni egy, kettő napra is lehet. A BSI Fél Balaton Szupermaratón Badacsonytól Siófokig, 95,8 kilométer. A BSI Balaton Szupermaratón kezdő napján a mezőny Siófokról indul, majd 46,7 kilométer megtételem után a cél Fonyód lesz. A második napon a futóknak 52,9 kilométert kell megtenniük ahhoz, hogy Szigligetre érkezzenek. A harmadik napon a résztvevők egészen Badacsonyig futnak, melynek távolsága 43,6 kilométer, - itt csatlakozhatnak a Fél Balaton Szupermaratón részvevői. A versenyt a Balatonfüredről Siófokig tartó táv zárja, melynek hossza 52,2 kilométer.

A Balaton megkerülése közben a futók szebbnél szebb balatoni tájakat láthatnak, megismerve a Balaton felvidékét.

Címkék: Balaton | futás

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>