2019. December 8., Vasárnap

Útvonal: Sport Vegyes Öböl átúszás után, öböl átcsúszás

Öböl átúszás után, öböl átcsúszás

ÁtcsúszásMég egy fontos, és érdekes esemény a Balatonon, ami több száz embert csábíthat partra. A badacsonyi szörfös társaság idén egy igen merész elképzeléssel próbálja népszerűsíteni, a Balaton téli lehetőségeit.

Amennyiben az idő engedi, akkor két variációból az egyik a Badacsony-Fonyód közötti területet szelnék át a tavon, de amennyiben az időjárás nem kedvez, akkor csak Badacsony Szigliget lenne az, amit teljesíteni kéne a jelentkezőknek. Az eddigi jelentkezők közül sokan korcsolyával vágnának neki a távnak, de a jégszörfösök és a jégvitorlázók sem maradnának ki.  A jelenlegi résztvevők száma nem valami sok, kb. húszan lennének. Ez egy olyan próbálkozás, ami jövőre egy nagyobb téli programot is biztosíthatna a Balaton „szerelmeseinek”.

Az átcsúszás szervezője, aki maga is részt kíván venni Kardos Gábor, a Badacsonytomaji SE marketingvezetője.  Elmondása szerint az eseményt a kaposvári KÖTÉL Egyesület biztosítaná. A biztosításban légpárnás mentőcsónakok is szerepet kapnának. A balatoni átcsúszást szombatra és vasárnapra hirdették meg, az időjárástól függően, pénteken döntenek, hogy melyik útvonalat választják.

Jó időt, és csúszást kívánunk!

Címkék: jég | korcsolya | sport | tél

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>