2019. December 7., Szombat

Útvonal: Sport Vegyes Snow Day Eplényben

Snow Day Eplényben

Snow DayJanuár14 és 16 között újra megrendezik az eplényi Nordica Skiarénában a nyolc téli sportágat magában foglaló Snow Day-t. Barbai Áron a szervező elmondása szerint nyolc sportág az, melyet szeretnének bemutatni, és megszeretetni a tél szerelmeseivel: 

- alpesi sí - snowboard - sífutás - ugrás - biatlon - telemark - kutyaszánhúzás - jégszobrászat -

A három napig tartó programra három versenyt rendeznek, de ebből egy nap a családok napja lesz. A szervezők a Magyar Egyetemi Sí és Természetjáró Egyesület.

- Első nap az egyetemisták és a középiskolások versenye lesz, mely az éjszakai óriási műlesiklásról szól.
- Második nap az amatőr versenyzők versenye lesz.
- Harmadik nap a családosoké lesz, melyen ügyességi feladatokat kell megoldani, és a végén tombolasorsolás is lesz.

2010-es évben megrendezett Snow Day a Nemzeti Sí szövetségtől, júniusban az antalyai kongresszuson rangos elismerést kapott a rendezvényért.

Reméljük idén is, sikeres lesz a rendezvény.

Érdeklődni a rendezvény felől: Barbai Áron főszervező (+36) 20 394 2203, vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Címkék: síelés | sport | tél | verseny

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>