2019. December 7., Szombat

Útvonal: Sport Vegyes Szeles Mónika Veszprémbe érkezhet

Szeles Mónika Veszprémbe érkezhet

Szeles MónikaMárcius 30-n kerül megrendezésre az első magyar teniszfesztivál, melynek díszvendége Szeles Mónika lehet. A tárgyalások folyamatban vannak,- a teniszező nő kijelentése alapján szívesen tenne eleget a meghívásnak.

 A magyar származású Szeles Mónika, pályafutása alatt kilenc Grand Slam-trófeát gyűjtött be. Az egykori világklasszis karrierje akkor tört ketté, amikor egy őrült, 1993-ban egy Hamburgi a teniszpályán hátba szúrta. Ezek után a magyar világklasszis abba hagyta a teniszezést,- majd 1995-ben újra visszatért, de már a nyerési széria kissé megtört.  Amennyiben a tárgyalások sikeresek lesznek, úgy a rendezők mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a legjobb magyar teniszező nő végre hazai pályára léphessen.

Címkék: sport

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>