2019. Március 26., Kedd

Útvonal: Sport Vegyes Világ Gyalogló Nap - Nordic walking

Világ Gyalogló Nap - Nordic walking

NordicOktóber 15-n szombaton 09:00 órai kezdéssel Világ Gyalogló Nap-Nordic walking indul a Veszprémi Gulyadombról. A programon való részvétel ingyenes, előzetes bejelentés nem szükséges, de Nordic walking bot igen! A programot mely kb. 90 perces lesz Stéger Ildikó tréner vezeti. Miért is a jó nordic walking?

Könnyű elsajátítani, bárhol űzhető. Természetben és a szabadban lehet végezni. Kitűnő családi és közösségi sport. Kimondottan azoknak ajánljuk, akik szeretik a társaságot, és nem szívesen sportolnak egyedül. Tehermentesíti az ízületeket. Bebizonyították, hogy a botok használata a csípő- és térd- ízületet nem terheli annyira, mint a normál séta. Erősíti az izmokat. Segíti a szív működését és javítja a vérkeringést, és használatával növelhetjük, az állóképességünket is. Segít megszüntetni a súlyfelesleget. A nordic walking használata során a szervezet zsírégetéssel válaszol, ezért nagy segítség a súlyprobléma megoldásában. Javítja a test oxigénellátását és oldja az izomfeszültséget. Az izom terhelése során nő az oxigénfelvétel a vérben.

Érintett település (ek): Veszprém

További információ: Stéger Ildikó 0670-392-45-43 

Címkék: egészség | Veszprém

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>