2020. Április 4., Szombat

Útvonal: Sport Vitorlázás / Szörf Balatonfüred: a 44. Kékszalag előkészületei

Balatonfüred: a 44. Kékszalag előkészületei

KékszalagMár csak három hónap van hátra a Kékszalag rajtjáig,- a versenyzők és a szervező bizottság tagjai már javában készülődnek. Mint minden évben idén is lesznek meglepetések, a hajóépítő műhelyekben minden versenyző újabb újdonsággal igyekszik lepni az ellenfelet.

A rendezvény szervezés egyik legfontosabb feladata, felkutatni azokat a cégeket melyek hajlandóságot mutatnak a verseny támogatására. A 44. Kékszalag főtámogatója a mindenki által ismert Audi Porsche Hungária és a Dockyard, de idén a támogatók soraiban köszönthetjük a X-Trade Brokers-t. Új támogatóként köszönthetjük a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt-t, melynek az idei verseny fődíjai lesznek a herendi porcelánok. A 2012-s verseny hivatalos időmérője és főtámogatója a Timex Nautica lesz.  A pályával kapcsolatban egy fontos információ, hogy a Tihanyi-szorosban idén sem lesz kerülendő bója, ennek ellenére érdemes a kijelölt hajózási úton maradni azért, hogy a hajó ne üljön fel a Szántódi sekély vízben.

Egyre több hajón lesz GPS, melyek segíthetik a mezőny nyomkövetését,- a verseny idejére nyomkövető bérlésére lehetőség lesz. A verseny kiemelt médiatámogatója a Class FM. A Kékszalag díjkiosztóján a „Class Nyár” rendezvénysorozat záró koncertje ad keretet.

Címkék: Balaton | kékszalag | vitorlázás

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>