2019. December 5., Csütörtök

Útvonal: Sport Vitorlázás / Szörf

Vízisportok

A Balaton-átúszás programszervezői is csatlakoznak

A Balaton-átúszás programszervezői is csatlakoznakA Balaton-átúszás 2015 program programszervezői is csatlakoznak a klímavédelmi kampányhoz - mondta Szántó László, az Aranyhíd Balaton-átúszó Sportklub elnöke szerdán, miután fogadta őt Áder János államfő.

Bővebben...

Kékszalag után itt a Kékharisnya

Kékszalag után itt a KékharisnyaHagyományteremtő szándékkal egy „hiánypótló“ vízisport versenyt indít útjára Zsidró Tamás. A sztárfodrász a hazai hobby-vitorlázó hölgyeket hívja versenyre. Az I. Kékharisnya Regatta versenyzői július 11-én szállnak vízre Balatonföldváron, s az ugyanide befutó versenyzőket és az érdeklődő látogatókat rengeteg „parti program” is várja majd.

Bővebben...

Bavaria Magyarország - 2015 Boat Show

Bavaria Magyarország - 2015 Boat ShowÚjra február, újra Budapest Boat Show! Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője ezúttal 2015. február 12-15. között várja a hajózás meglévő és leendő szerelmeseit a Hungexpo G pavilonjában. Ezúttal a tengeri hajózás lesz a kiállítás kiemelt témája,

Bővebben...

Gyutai Adrián – száguldás, ezúttal vízen

Gyutai Adrián – száguldás, ezúttal vízenImmár második alkalommal rendezi meg december 31-én a Balatonlellei BL Bavaria Yachtclub a II. Szilveszteri Porsche M5 – Audi Regattát. A nem mindennapi óévbúcsúztatón a versenyzők valamennyien a Bavaria Cruiser 32 Avantgarde típusú hajókkal szállnak vízre.

Bővebben...

Dombi Rudolf: „Jöhet a nagy vitorláskaland”

Dombi Rudolf: „Jöhet a nagy vitorláskaland”Immár második alkalommal rendezi meg december 31-én a Balatonlellei BL Bavaria Yachtclub a II. Szilveszteri Porsche M5 – Audi Regattát. A nem mindennapi óévbúcsúztatón a versenyzők valamennyien a Bavaria Cruiser 32 Avantgarde típusú hajókkal szállnak vízre.

Bővebben...

Óévbúcsúztató a Balaton hullámain

Óévbúcsúztató a Balaton hullámainImmár második alkalommal rendezi meg december 31-én a Balatonlellei BL Bavaria Yachtclub a II. Szilveszteri Porsche M5 – Audi Regattát. A nem mindennapi óévbúcsúztatón a versenyzők valamennyien a Bavaria Cruiser 32 Avantgarde típusú hajókkal szállnak vízre.

Bővebben...

Most szombaton tényleg I love Balaton 2x

Most szombaton lesz az I love Balaton 2x Végre az időjárás is kegyes lesz a szervezőkhöz és most szombaton (augusztus 9.) megrendezésre kerül immár második alkalommal az eddig egyedülállónak számító oda-vissza I love Balaton 2x úszás.

Bővebben...

Tovább halasztják az I love Balaton 2x úszást

Augusztus 9-én lesz az I love Balaton 2xA szervezők az időjárás változékonysága és kiszámíthatatlansága miatt tovább halasztották az oda-vissza I love Balaton 2x úszást.

Bővebben...

Tovább halasztják a Balaton átúszást

Balaton átúszásA szervezők a hétvégére meghirdetett Balaton átúszást az időjárás alakulása miatt, kénytelenek voltak újra elhalasztani még egy héttel. A következő időpont július 19. szombat. Reméljük hogy akkor az időjárás is kegyes lesz és sikerül megtartani az úszást.

2. oldal / 6

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>