2019. December 5., Csütörtök

Útvonal: Sport Vitorlázás / Szörf

Vízisportok

Elhalasztják a 2014-es Balaton átúszást

Balaton átúszásA szervezők, az időjárás alakulása és az ennek következtében nem kellően meleg vízhőmérséklet miatt, elhalasztják a július 5. szombatra tervezett Balaton-átúszást. A tervezett új időpont egy héttel később július 12-én szombaton lesz.

Bővebben...

Új időpontban az I love Balaton 2x

I love Balaton 2xA rossz időjárás miatt elmaradt a június 15-re meghirdetett I love Balaton 2x Balaton-átúszás Zamárdi és Tihany között. Új időpontban, de megrendezésre kerül az I love Balaton 2x átúszó verseny! A nevezés újra nyitva,

Bővebben...

Az ifi-vb-n bizonyíthatnak a Bihary-ikrek

Az ifi-vb-n bizonyíthatnak a Bihary-ikrekA magyar vitorlássport egyik legnagyobb hazai reménységei, a 420-as hajóosztályban versenyző Bihary-ikrek, Gergely és Dániel (Sailing Team Danger) idén eddig is bizonyították tehetségüket. A hazai válogatókon – Szlovénia, Velencei-tó – ugyan a kedvező széljárás eddig elkerülte őket, ám a magyar rangsorban így is a második helyen állnak, azaz a magyar vitorlás-válogatottban bérelt helyük van.
Bővebben...

Balaton: Öbölátúszás

ÚszásAmennyiben az időjárás nem tesz keresztbe úgy a hagyományos Öbölátúszást, augusztus 18-n rendezik meg. A táv melyet teljesíteni kell, Balatonfüred és Tihany között 3,5 km.
Bővebben...

Véget ért a Balaton-átúszás

Balaton átúszásAz idei Balaton-átúszást több mint tízezren teljesítették, - a pontos számítás szerint 10 187-n vettek részt. Ez volt az első olyan év, amikor a résztvevők száma meghaladta a tízezret.
Bővebben...

Harmincadik Balaton-átúszás szombaton

BalatonHa az időjárás is úgy akarja, július 7-én bonyolítják le a világ egyik legnépszerűbb úszórendezvényét, a 30. Balaton-átúszást, amelyen idén ötödik alkalommal a neves ökölvívó, Erdei Zsolt is részt vesz.
Bővebben...

Idén a víz győzhet a Kékszalagon

KékszalagJövő csütörtökön rajtok a 44. Kékszalag vitorlásverseny, ahol a tavalyi vihar után ezúttal az alacsony vízállás jelentheti a legnagyobb problémát az indulók számára.
Bővebben...

Balaton-átúszás 2012

Balaton átúszásAmennyiben az időjárás engedi, úgy 2012. július 07-n rendezik meg a Balaton-átúszást.   Hagyományhoz híven idén is a révfülöpi kikötőből startolnak azok, akik az 5,2 km-s távot meg szeretnék tenni, - azok, akik teljesítik, a távot azok balatonboglári strandra érkeznek.
Bővebben...

Vitorlabontó ünnepség 2012.május 12.

Vitorlabontó ünnepség 2012.május 12.A vitorlásversenyek rajtja a móló előtti vízterületen. A versenyek megtekintésére 11.30 órakor külön nézőhajó indul a kikötőből, amelyre kedvezményes áron jegyek válthatók a Hajókikötő jegypénztárában.
Bővebben...

3. oldal / 6

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>