2019. December 12., Csütörtök

Útvonal: Sport Vitorlázás / Szörf

Vízisportok

Keszthely-Kenese Szóló 2012 - Vitorlás verseny

VitorlásFa Nándor, a Fa Hajó Kft. tulajdonosa idén is megrendezi a Keszthely-Kenese Szóló egyszemélyes nonstop vitorlásversenyt, 8 M nyitott és 10 M nyitott hajóosztályok számára. A versenyző vitorlásával korábban háromszor kerülte meg a földet, ebből kétszer társ nélkül. 
Bővebben...

Balatonfüred: a 44. Kékszalag előkészületei

KékszalagMár csak három hónap van hátra a Kékszalag rajtjáig,- a versenyzők és a szervező bizottság tagjai már javában készülődnek. Mint minden évben idén is lesznek meglepetések, a hajóépítő műhelyekben minden versenyző újabb újdonsággal igyekszik lepni az ellenfelet.
Bővebben...

Semmi hír a magyar kenusról

KenusFebruár végén útra kelt egy mentő expedíció, hogy megkeresse az Atlanti-óceánon eltűnt Rakonczay Gábort. Szeremley-vitorlás február végén indult az eltűnt magyar kenus felkeresésére, de sajnos nem járt sikerrel. Rakonczay Gábor tavaly decemberben vágott neki az Atlanti-óceánnak.
Bővebben...

Kopár István Balatonalmádi vendége volt

Kopár IstvánA neves vitorlázó vasárnap Balatonalmádiban vendégeskedet, ahol beszélt önmagáról, családjáról a vitorlázásról,- annak szépségéről és szeretetéről. A híres vitorlázó előadása során bemutatta a közeljövőben megjelenő könyvét, melynek címe: Kopár István a Kihívás, a Szilas pataktól a Connecticut folyóig.
Bővebben...

Szilveszteri úszás, újévi csobbanás

SzilveszterRendhagyó programot kínál hétvégére Veszprém megye két települése, Tapolca és Szigliget azok számára, akik buli helyett, előtt vagy után inkább sportolni szeretnének, és nem utolsó sorban a hideget is jól viselik. Azt tartják, hogy aki bírja a jeges vizet, az majdan egész évben egészséges lesz.
Bővebben...

Öbölátúszás: Balatonfűzfő és Balatonalmádi között

ÖbölátúszásA tévesen megjelent híradásokkal szemben az öbölátúszás nem augusztus 13-án, hanem augusztus 7-én vasárnap, - vagyis a mai napon kerül megrendezésre.
Bővebben...

Lesz-e idén Balaton-átúszás?

Balaton átúszásA szeszélyes és nyárinak egyáltalán nem nevezhető időjárásnak hála, harmadszor is elhalasztják az eredetileg július 30-ra meghirdetett Balaton-átúszást. Az újabb időpont augusztus 6-a lett.
Bővebben...

Most sem lesz Balaton-átúszás

BalatonátúszásÚjabb csúszás a Balaton-átúszás időpontjában: szombat helyett július 30-án tehetik meg az 5,2 km-es távot az érdeklődők – ha az égiek is úgy akarják. A változtatás oka, hogy az idei második meghirdetett időpont után most szombaton sem teszi lehetővé az időjárás, hogy megrendezzék a neves sporteseményt.
Bővebben...

Viharos szél megtépázta a Kékszalag mezőnyét

KékszalagPéntek virradóra megérkezett a hidegfront, melyet hatalmas vihar követett. Az erős viharos szél igencsak megtépázta a 43. Kékszalag vitorlaverseny mezőnyét. Szerencsére személyi sérülés nem történt, de hajókat még a mai napon is mentették.
Bővebben...

4. oldal / 6

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>