2020. Április 4., Szombat

Útvonal: Sport Vitorlázás / Szörf Raffica VSE fotókiállítása Balatonfűzfőn

Raffica VSE fotókiállítása Balatonfűzfőn

RafficaBalatonfűzfőn a Művelődési Központ Kiállító termében 2011. február 23-án megnyílt a Raffica VSE fotókiállítása, melyet nagy érdeklődés kísért. A kiállításon szereplő fotókat Németh Erika és Szántó Áron készítette, melyeket 2011. március 17-ig tekintheti meg a nagyközönség.

 A kulturális központ nevében Tóth Betty igazgató köszöntötte a megjelenteket, és ismertette a város, vitorlás sportban elért sikereit, majd a kiállítást Marton Béla Balatonfűzfő Polgármestere nyitotta meg. Beszédében külön megemlítette Király Zsolt nevét, mert ő itt született, ebben a városban. A kiállítás színhelyén megtekinthető a csapat eddig szerzett sikereinek a gyűjteménye, kupák, érmék és még a híres vitorlás makettje is látható. A kiállításon a legénység szinte teljes létszámban jelen volt.

A kiállítás közben a Raffica VSE csapat tagjai a vendégeknek, film illetve képvetítéssel kedveskedtek. A kiállításon vásárfiát is lehetett vásárolni, ezek között voltak hűtő mágnesek, poharak, kulcstartók, könyvek és a hajóról készült csodálatos fotók, melyek a Raffica emblémájával voltak ellátva.

Címkék: Balaton | fotó | kiállítás | Raffica | vitorlázás

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>