2019. December 13., Péntek

Útvonal: Sport Vitorlázás / Szörf Bavaria Magyarország - 2015 Boat Show

Bavaria Magyarország - 2015 Boat Show

Bavaria Magyarország - 2015 Boat ShowÚjra február, újra Budapest Boat Show! Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője ezúttal 2015. február 12-15. között várja a hajózás meglévő és leendő szerelmeseit a Hungexpo G pavilonjában. Ezúttal a tengeri hajózás lesz a kiállítás kiemelt témája,

ahonnan nem hiányozhat a magyar tenger, azaz a Balaton sem. Természetesen az idén is jelen lesz a Bavaria Magyarország, amely standján két igazi meglepetéssel valamint számos kedvezménnyel várja a vitorlázás kedvelőit. Már nem kell sokáig várakozni, és szélesre tárja kapuit a látogatók előtt a 2015-ös Budapest Boat Show a Hungexpo területén.

Az immár hagyománnyá vált rendezvény középpontjában ezúttal a tengeri hajózást helyezték a szervezők, aminek következtében a kilátogató nagyközönség olyan fejlesztéseket láthat testközelből a február 12-15. között nyitva tartó hajókiállításon, amiket ezelőtt még soha. És ha tengeri hajózás, akkor természetesen nem maradhat ki a Balaton, a magyar tenger és a tradicionális vitorlázás sem.

Nem hiányozhat a kiállításról a Bavaria Magyarország sem, a cég400 négyzetméteres standján számos érdekességgel, többek között a balatonlellei BL Bavaria Yacht Clubajánlataival várja a látogatókat.

„A kiállítás négy napja alatt szeretnénk az érdeklődőkkel megismertetni mindent, amit kínálni tudunk a vitorlázás szerelmeseinek. A bemutatott hajóink, valamint a különböző szolgáltatásaink mellett rendkívüli kedvezménnyel is szeretnénk leendő partnereinket meglepni. A kiállítás ideje alatt az új bérlők húsz százalékos kedvezménnyel tudnak kikötőhelyet bérelni a BL Bavaria Yacht Clubban, valamint érdemes a nyári vitorlázást is a kiállítás ideje alatt befoglalni, hiszen hajóbérlésre ugyancsak húsz százalék kedvezmény jár” – árulta el Lange Péter, a BL Bavaria Yacht Club ügyvezető igazgatója.

Nemcsak kedvezményekkel találhatják meg a számításaikat a kilátogatók a cég standján. Az érdeklődők itt találkozhatnak először a Bavaria 33 EASY vitorlással. A hajó megalkotásakor az volt az alapkoncepció, hogy elérhető áron alkossanak egy vitorlást mindazok számára, akik teljes egészében a hajózás nyújtotta élményekre szeretnének koncentrálni, megfizethető áron. Nos, ezt mindenki láthatja majd, sikerült.

„Az EASY a Bavaria Cruiser 33 valamivel szerényebb alapfelszereltségű kivitelezése, amihez valóban kedvezményes áron lehet most hozzájutni. Aki a kiállítás ideje alatt megrendeli, az a gyári nettó alapárnál tíz százalékkal olcsóbban, azaz 49.950 euróért rendelheti meg. Ez az ár egy ilyen minőségű és méretű hajó esetében verhetetlen! Ráadásul az sem elhanyagolható szempont, hogy ezzel a hajóval osztályban is lehet versenyezni, hiszen a rendkívül jó hangulatú Bavaria 32-es osztály azonnal befogadta a szinte teljesen azonos felépítésű EASY 33-at, így könnyedén akár egészen komoly létszámúvá bővülhet a tavaly megalakult és már most is népes és sikeres osztály” – jelentette ki az ügyvezető.

Címkék: Balaton | vitorlás

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>