2019. Június 21., Péntek

Útvonal: Sport Vitorlázás / Szörf „Boglári Balin” Próbateljesítés

„Boglári Balin” Próbateljesítés

ÚszásSomogy megyében, Balatonbogláron február1-től április 30-ig meghirdették a Nyílt Uszodai Napokat, mely az elmaradt Balatonátúszás pótló lenne, mivel a rossz időjárás miatt 2010-ben nem tudták megtartani az évek óta meghirdetett Balatonátúszási napot.

A meghirdetett akciónak a lényege, hogy az uszoda ingyen a megadott nyitvatartási időben, biztosítja a lehetőséget azok számára, akik részt kívánnak venni a Balatonátúszást pótló, az átúszásra felkészítő napok „Boglári-Balin” Próba teljesítésén. A próba a következő versenyszámokból áll: Bronz Balin: 1 500 méter, Ezüst Balin: 3 000 méter, Arany Balin: 5 200 méter (a Balaton-átúszás távja).

Akik teljesítik a próbát és helyezést érnek el, megkapják a nyakba akasztható emblémát, és az erre a célra tervezett pólót. Az igaz, hogy ez egy egészen más megmérettetés, de remélhetőleg azért mindenki jól fogja érezni magát.

Címkék: átúszás | Balaton | úszoda

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>