2019. December 7., Szombat

Útvonal: Sport Vitorlázás / Szörf Elhalasztják a 2014-es Balaton átúszást

Elhalasztják a 2014-es Balaton átúszást

Balaton átúszásA szervezők, az időjárás alakulása és az ennek következtében nem kellően meleg vízhőmérséklet miatt, elhalasztják a július 5. szombatra tervezett Balaton-átúszást. A tervezett új időpont egy héttel később július 12-én szombaton lesz.

A hivatalos közlemény:

"A meteorológiai előrejelzés alapján július 5-én, szombaton, a Balaton térségében élénk délkeleti szél és legfeljebb 22 fokos vízhőmérséklet várható, és a zápor, zivatar kialakulásának esélye is nagy. Az időjárás strandolásra alkalmas lesz, nyílt vízi tóátúszó rendezvényre azonban nem. A 32. Pek-Snack Balaton-átúszás szervezőbizottsága az előrejelzést, illetve a balatoni vízi-rendészet vezetőjének véleményét is figyelembe véve úgy döntött, hogy a rendezvényt elhalasztja. A tervezett új időpont: július 12., szombat."

Címkék: Balaton | úszás

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>