2019. December 6., Péntek

Útvonal: Sport Vitorlázás / Szörf Új időpontban az I love Balaton 2x

Új időpontban az I love Balaton 2x

I love Balaton 2xA rossz időjárás miatt elmaradt a június 15-re meghirdetett I love Balaton 2x Balaton-átúszás Zamárdi és Tihany között. Új időpontban, de megrendezésre kerül az I love Balaton 2x átúszó verseny! A nevezés újra nyitva, egészen június 24-ig tudtok még kedvezményesen nevezni. I love Balaton 2x, Balaton-átúszás oda és vissza Zamárdi és Tihany között. A táv oda-vissza 4400 méter, és mivel 2x úszod át a Balatont, tehát oda-vissza, ezért Zamárdiba is érkezel vissza.

Kezdés: Június 28. vagy 29-én.

Balaton átúszás. (Zamárdi-Tihany-Zamárdi) 4.500 m távon.
Rajt/Cél: Zamárdi szabadstrand (Keszeg u. – Ponty u. – Harcsa u. által behatárolt terület)
Fordító/Pihenő: Tihany, Garda strand

Az időjárás nem tréfa dolog, főleg akkor, ha Balaton-átúszásról van szó. Az I love Balaton 2x célja, hogy jól érezzétek magatokat, ez pedig nem lehetséges, ha közben vihar van vagy iszonyatos erővel fúj a szél. Márpedig az a helyzet, hogy az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint az eredetileg tervezett június 15-i időpontban nem lesz jó idő a Balaton térségében, így a siófoki Viharelőrejelző Obszervatórium munkatársaival és a vízirendészettel egyeztetve úgy döntöttünk, hogy ELHALASZTJUK a versenyt.

Semmi pánik, készültünk erre, legközelebb a június 28-29-i hétvégén próbálkozunk a rendezéssel, az a nap lesz a befutó, amikor jobbnak ígérkezik az idő. Reméljük, minél kevesebben, de biztos vannak köztetek olyanok, akiknek nem felel meg az új dátum, ezt a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen jelezzétek felénk. A tárgy mezőben az legyen, hogy "2x nevezési díj visszautalása", a levél pedig tartalmazza a pontos bankszámlaadataidat, nevedet, rajtszámodat. Azoknak, akik nem tudnak jönni az új időpontban, jövő hét kedden visszautaljuk a nevezési díjakat.

Csak semmi csüggedés, június 28-án vagy 29-én találkozunk!

Címkék: Balaton | úszás

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>