2019. December 7., Szombat

Útvonal: Sport Vitorlázás / Szörf Véget ért a Balaton-átúszás

Véget ért a Balaton-átúszás

Balaton átúszásAz idei Balaton-átúszást több mint tízezren teljesítették, - a pontos számítás szerint 10 187-n vettek részt. Ez volt az első olyan év, amikor a résztvevők száma meghaladta a tízezret.

A 30. Balaton átúszás napja ragyogó idővel, 27 fokos vízzel fogadta azokat részvevőket, akik a Révfülöp és Balatonboglár közötti 5,2 kilométeres távot le szerették volna úszni.  A tó átúszásának részvevőit 8-tól 14 óráig indították.  Ebben az évben Kutasi Gergő hosszútávúszó bizonyult a leggyorsabbnak,- ideje 1:02:24 óra volt. Az idei átúszáson itt volt, Erdei Zsolt ökölvívó-világbajnok, aki már több alkalommal teljesítette a távot. Továbbá azt is meg kell említeni, hogy a mostani mezőnyben szép számmal voltak külföldi állampolgárok is. Az úszok biztonságát 160-180 vitorlás, kis hajó és motorcsónak felügyelte.

A szervezők csapata a Pek-Snack létszáma a kétezer főt is meghaladta. A szervezők arról is gondoskodtak, hogy a rendőrség folyamatosan cirkáljon a résztvevők között, figyelve a részvevőket.

Címkék: átúszás | Balaton

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>