2019. December 7., Szombat

Útvonal: Szabadidő Kultúra Balatonfűzfő: Kézművesek, iparosok kiállítása

Balatonfűzfő: Kézművesek, iparosok kiállítása

KiállításKézművesek és iparosok eredményes munkáit tekinthetik meg a Jókai közszíntéren (a volt Jókai iskolában). A kiállítás anyaga kutatási munkákból, örökségek anyagából, kézművesek és iparosok munkáiból tevődik össze.

Maga a kiállítás a Fűzfőfürdői Öregdiákok és Tanárok Baráti Köre (FÖDTBK) jóvoltából jött létre. A civil szervezet, 2003-ban alakult azzal a céllal, hogy segítsék a város életét, és összetartsák az egykori diákokat és tanárokat.  A FÖDTBK az 50 éves találkozón fogadták meg, hogy minden év június első szombatján, ünnepélyes keretek között (a volt Jókai iskola) összejönnek, ahol tanáraik tiszteletére emelt emléktáblát megkoszorúzzák.  Az civil egyesület reméli, hogy a mostani kiállítást a város vezetősége megtekinti. Igazán értékelni kell azt, hogy szorgalmas emberek dolgoztak azért, hogy ez a kiállítás létre jöjjön.

Elindult végre valami a városért, - a környező településeken is vannak olyan, egyesületek melyek folyamatosan kutatják, összegyűjtik, kiállítják  a település múltját és jelenét.

Címkék: Balaton | Balatonfűzfő | kiállítás

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>