2019. December 7., Szombat

Útvonal: Szabadidő Kultúra Egy újabb elismerés a Balaton festőjének…

Egy újabb elismerés a Balaton festőjének…

Karácsony JuliannaEgy újabb oklevél, egy újabb elismerés mely hozzájárul a Balatonfűzfőn élő amatőr festőművész nő, Karácsony Julianna alkotói életéhez. A mostani pályázat melyen részt vett, az ART-FESZT VI.- képző és iparművészeti alkotás volt.

Az alkotások kiállítására illetve a megnyitóra, Budapesten a Corvin Művelődési Ház-Erzsébetligeti Színházába került sor. A terem zsúfolásig megtelt a művészetet kedvelőkkel, alkotókkal és azok hozzátartozóikkal. A kiállított alkotások igen színesek és változatosak voltak. Ezen a pályázaton Karácsony Julianna teljes odaadással képviselte a Balaton szépségét. Alkotása mellyel pályázott, hűen tükrözte a Balaton csodálatos színvilágát.

Karácsony Julianna

A művész lelke és lelkesedése soha nem lankadhat, - neki láthatóvá kell tenni a Balaton Színvilágát!

Címkék: Balaton | festészet

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>