2020. Március 30., Hétfő

Útvonal: Szabadidő Mulatságok A Barátok közt Tildájának exkluzív fotói

A Barátok közt Tildájának exkluzív fotói

Szabó ErikaA színésznő formás testét most átlátszó lepel, függöny, melltartó takarja. Szabó Erika most sokkal többet mutat meg önmagából, mint amit eddig bármikor láthattunk. A színésznőt 2003-ban 19 évesen láthattuk az FHM magazin oldalán, amint fürdőruhában domborított, majd később 2005-ben ugyan itti

Szintén fürdőruhás felvételeket lehetett látni, amit sokan fájlaltak, mert az a napnál is világosabban látszott, hogy Erikát a természet igen csak formás idomokkal ajándékozta meg.

A Barátok közt-be is voltak hasonló próbálkozások, de komoly vetkőzésre nem került sor. A színésznő 2009-ben távozott a sorozatból azért, hogy kipróbálja önmagát, ezért tavaly szeptemberben a Színművészeti Egyetem hallgatója lett. A közönség számára, ettől sokkal fontosabb hírnek számított az, amikor kiderült, hogy az Üvegtigris 3-ban szerepet kapott, és az általa alakított jelenetnél fehérneműben mutatja meg formás idomát.

A meglepetés sorozatnak még nincs vége, mert most  április 1-én megjelenő DVD – és Blu-ray különleges kiadásban a kimarad jelenet, bakik mellett láthatunk olyan fotó sorozatokat is, melyekben Szabó Erika, sokkal többet mutat meg önmagából.

Szabó Erika

Címkék: Barátok közt | erotikus | Szabó Erika | Tilda

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>