2020. Április 7., Kedd

Útvonal: Szabadidő Mulatságok A közönség is szavazhat a Miss Balaton legszebbjeire

A közönség is szavazhat a Miss Balaton legszebbjeire

A közönség is szavazhat a Miss Balaton legszebbjeireBalatonfüreden tartották a Miss Balaton by Cosmopolitan legszebb 100 versenyzőjének válogatóját. A bikiniben vonuló lányokat a verseny tanácsadói,

Epres Panni, Iszak Eszti, Dukai Regina, valamint Seres Attila zsűrizte. A következő fordulóra június végén kerül sor, oda viszont már csak a TOP 50 szépség juthat tovább a zsűri és a közönség szavazatai alapján.

Mesés nyereményekért szálltak versenybe a Miss Balaton by Cosmopolitanra jelentkezők. Többek között egy csajos autó, álomutak és a magyar olimpiai csapat vendégeként egy riói olimpiai utazás is vár a győztesekre. A legszebb 100 versenyző most személyesen is megmutathatta magát a szakmai zsűrinek Balatonfüreden. Mindenki igyekezett a legjobb formáját hozni, ebben pedig sokat segítettek a lányoknak a casting trénerek. Dobó Ági, Polgár Kriszti, Magony Szilvi és Marton Adrienn egész nap a pózolás, a járás és a magabiztos kommunikáció apró trükkjeit tanította a lányoknak.

A gyakorlás után az Epres Panni, Iszak Eszti, Dukai Regina és Seres Attila alkotta zsűri előtt kellett bizonyítani a lányoknak.

„Idén különösen erős a mezőny. Már most voltak olyan lányok, akikről süt, hogy királynőnek születtek, magabiztos volt a belépőjük, megnyerő volt a megjelenésük” – kezdte Epres Panni, a zsűri elnöke. „Azonban a szép külső mellett, nagyon fontos az intelligencia és a tájékozottság is. A következő fordulóban erre fogjuk fektetni a hangsúlyt. Így azt javaslom, hogy az aktuális társadalmi témák kapcsán mindenki készüljön fel, mert ott már kicsit hosszabban, körülbelül negyed órában fogunk beszélgetni a továbbjutókkal.”

Természetesen Horváth Éva versenykoordinátor is egész nap ott volt a lányokkal, és első sorban a bikinis fotók készítésénél segédkezett, hogy mindenki a legjobb pózban álljon a kamera előtt.

„Azt gondolom, hogy idén a riói út is igazán csábító volt a lányoknak, és odatették magukat a jelentkezésnél, sok esetben nagyon profi fotókat kaptunk. Az pedig külön öröm számomra, hogy vannak visszatérő versenyzőink is, akik tavaly vagy tavalyelőtt a döntőig jutottak” – mondta Éva. „A lányok jó formában érkeztek már most is, és majdnem egy hónapjuk van arra, hogy még tovább formálják a testüket, hiszen a következő casting június végén lesz a top 50 versenyzőnek.”

A zsűri 48 lányt juttat tovább a következő körbe, két lány sorsa viszont a közönség kezében van: június 5-ig lehet szavazni az alábbi linken:

https://www.facebook.com/missbalaton/app/548210155294570/?app_data=%2Ff%2FEDP%2F

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>