2019. December 13., Péntek

Útvonal: Szabadidő Mulatságok

Minden

Tóth Gabi a levegőben énekelt

Tóth Gabi a levegőben énekeltMásfél év után forgatott új klipet a Megasztár második részében megismert Tóth Gabi. A vadóc tapolcai lány ezúttal kitett magáért, és szinte mindent bevállalt a kisfilm kedvéért. Repülőre szállt, egy luxusautó volánja mögé is beült, quadozott, sőt motorcsónakázott is egyet a Dunán. Ezzel is demonstrálva, hogy az új nóta egy könnyed nyári felvétel szerelemről, szabadságról, édes életről.
Bővebben...

Zimány Lindának autója már van, a jogsi folyamatban

Zimány LindaZimány Linda a Sió Miss Balaton 2006 Szépségverseny fődíjaként nyert tűzpiros Skoda Fábiát az elmúlt héten vette át. A szépségkirálynő azon szerencsések közé tartozik, akinek előbb van autója, mint jogosítványa. Ezért is húzódott a hivatalos átadás, hiszen Linda a sok elfoglaltsága mellett még nem tudott időt szakítani a gépkocsi vezetői engedély megszerzésére. Az ünnepélyes ceremónián Linda beszámolt arról, hogy lelkesen végzi királynői teendőit, és hálásan dolgozik a Balaton népszerűsítése érdekében is, a tanulás mellett nemzetközi szépségversenyeken és televíziós műsorvezetőként méretteti meg magát.
Bővebben...

Dundika naptáron népszerűsíti a Balatont

Image- Nagyon aggaszt, hogy egyre kevesebben járnak a Balatonra. Mi minden nyáron ott töltünk legalább egy hetet, de az ismerőseim folyton külföldre mennek. Úgy döntöttem, hogy kiaknázom a lehetőségeimet, és a saját eszközeimmel próbálom népszerűsíteni a magyar tengert. Így kiadtam egy naptár, melynek az összes képe a Balatonnál készült, hogy bemutassa annak mesés tájait - mesélte Dundika a Blikknek.
Bővebben...

Borleves és persze a liba minden mennyiségben

ImageMárton-napi vigadalom a Dunától a Balatoni felvidékig terjedő területen: a Magyar Turizmus Zrt. Nagy Ízutazás című egész éves rendezvénysorozatának keretében különleges gasztronómiai élményekkel várják errefelé a belföldi és külföldi turistákat.
Bővebben...

Nemzetközi Tojásfesztivál

Image

" A tojás az anyatej után a legjobb minőségű ételünk, mellesleg az emberiség legelterjedtebb fehérjetápláléka. ... A tojásételek legnagyobb előnye, hogy ételeink közül a legjobban működtetik a gyomor-bél rendszer emésztését és az anyagcseréért döntően felelős szakaszát, ráadásul könnyen fogyasztható."

 

Dr. Légrády Péter - Belgyógyász
Bővebben...

Főzzünk együtt bográcsban!

Image 2006. szeptember 9.- én került megrendezésre a balatonfűzfői Julcsa kempingben, a „Bográcsfőző verseny”. A kiírás szerint a versenyzőknek valamilyen jellegzetesen bográcsban elkészítendő ételt kellett főzniük. Ennek megfelelően a tizenhárom csapat szinte tizenhárom fajta étellel rukkolt elő. Volt itt minden, a gulyáslevestől kezdve, a pacal pörköltön keresztül egészen a babgulyásig.
Bővebben...

Az idei első hajóélményem

hajos.jpgEgy szombati napon kirándulni indultunk. Kirándulásunk céljául pedig Tihanyt tűztük ki. Mivel mindenképp hajóval szerettük volna megtenni az út egy részét, kitaláltuk, hogy Balatonfüredről hajóval utazunk. Az ottani hajóállomás pár éve lett felújítva, nagyon kellemes és vendégcsalogató formát kapott.
Bővebben...

A nagy HOHO- horgászok

bogracsok.jpg„Esőben jobban kapnak a halak!”- tartja a mondás
Ez be is igazolódott 2006. június 2.-5. között.
Balatonalmádiban a Négyméteres Sportpályájánál megrendezett horgászversenyen a profitól egészen a kezdő lógatókig szinte mindenki képviseltette magát. A nagyszerű rendezvényekkel tarkított három nap alatt mindenki kedvére szórakozhatott.

Bővebben...

In vino veritas - Borban az igazság!

Image Tartja a latin mondás és ez bizony igaz, ha valaki végigkóstolja a borheteken felvonultatott pincék kínálatának sorát, biztos, hogy kikotyog mindent, amit talán nem szeretett volna elmondani. Minden évben hatalmas felzúdulást okoz a Balaton parti városokban megrendezett ünnepség sorozat, mellyel a bor előtt tisztelegnek a rendezők és a vendégek.
Bővebben...

33. oldal / 33

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>