2020. Március 30., Hétfő

Útvonal: Szabadidő Mulatságok Bomba nők Skodában

Bomba nők Skodában

Bomba nők SkodábanIdén tizedik alkalommal rendezték meg a Miss Balaton szépségversenyt, amelynek a Skoda már 2003 óta kiemelt támogatója. A versenyt egyhetes felkészítő tábor előzte meg, amelyet az augusztusi döntő zárt. A Miss Balaton indulói egy Skoda Fabia-ért versenyeztek, amit a lányok persze ki is próbáltak...

A Miss Balaton tizedik évfordulójának apropójából idén a szokásostól eltérően két korcsoportban is indultak versenyzők: a hagyományosnak mondható 18-25 évesek mezőnye mellett idén 25-36 év között is versenybe szálltak a hölgyek a koronáért.

A Skodát azonban a fiatalabb korosztály királynője nyerte meg. Hét különböző színű Skoda Fabia várta a szállodájuk parkolójában a 16 indulót, akik így a döntő előtt megismerkedhettek a nyereményükkel.

Az összes, jogosítvánnyal rendelkező lány kipróbálhatta a Skoda Fabia-t, az ízlésüknek megfelelő színben.

Több vállalkozó kedvű lány is akadt, akik kaptak az alkalmon, s hosszabb- rövidebb körre el is vitték az autókat.

„Városban szerintem pont tökéletes méretű ez az autó, és még könnyen is kezelhető a Fabia. Nagyon örülnék neki, ha megnyerhetném a versenyt és így az autót is. Az, hogy a fődíjat is kipróbálhattuk, még nagyobb motivációt ad a versenyig hátralévő időre.” – mondta el az egyik versenyző, aki éppen a próbakörről érkezett vissza a szálloda parkolójába.

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>