2019. December 13., Péntek

Útvonal: Szabadidő Mulatságok Borsodi Beach Club – ismét a nyár buliközpontja

Borsodi Beach Club – ismét a nyár buliközpontja

Borsodi Beach Club – ismét a nyár buliközpontjaBalaton fővárosát a nyári partyözön központjává varázsolja idén is az ország legnagyobb fehérhomokos bulistrandja, a Borsodi Beach Club, Siófokon. Július elejétől az új SkyBar Sun Terace partykkal fűszerezi a nyaralást,

július 18-19-én egy hosszú bulihétvégével végérvényesen beindul a Beach-hangulat és tart augusztus 20-ig. A balatoni nyár legforróbb pillanatait igéri idén is a hazai partyélet egyik embelematikus helyszíne, a siófoki Borsodi Beach Club. Az ország legnagyobb, mintegy 10 ezer m2-es, fehérhomokos vízpartja immár majd’ húsz esztendeje a balatoni nyár egyik leglátogatottabb helyszíne, tavaly már több mint 130 ezren fordultak meg itt a nyár folyamán.

A Beach idei nagy újítása a SkyBar, ami hétvégente – péntek-szombat-vasárnap - SkyBar Sun Terace néven - pazar partykkal, az éjszakába nyúló változatos programokkal várja látogatóit július elejétől, augusztus végéig. A Nagy Nyitóparty július 18-án és 19-én indítja be majd a nyarat. Pénteken a Lights Off - A Hódítás Éjszakája keríti hatalmába a közönséget, s az előadók közt ott lesz Newik, Chris Lawyer, Bricklake, Andro és sokan mások.

A nyitóhétvége szombatja pedig Hip-Hop - R'nB Fesztivállal, benne a legjobbakkal: mások mellett Diaz&Mentha, Hősök, DJ O'Neil, Killakit adja majd meg a hangulatot. A forró partyk mellé kiváló, mediterrán vendéglátás is társul, minőségi konyhával és - nem utolsó sorban - megfizethető árakkal.

A Borsodi Beach Club az a hely, ahol a belépők sem szállnak el az égig. Programtól függően 1000-2000 forint közt mozog majd egy-egy alkalommal a jegyár.

Címkék: Balaton | siófok

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>