2020. Április 5., Vasárnap

Útvonal: Szabadidő Mulatságok Dundika naptáron népszerűsíti a Balatont

Dundika naptáron népszerűsíti a Balatont

Image- Nagyon aggaszt, hogy egyre kevesebben járnak a Balatonra. Mi minden nyáron ott töltünk legalább egy hetet, de az ismerőseim folyton külföldre mennek. Úgy döntöttem, hogy kiaknázom a lehetőségeimet, és a saját eszközeimmel próbálom népszerűsíteni a magyar tengert. Így kiadtam egy naptár, melynek az összes képe a Balatonnál készült, hogy bemutassa annak mesés tájait - mesélte Dundika a Blikknek.

A 2005-ös nyuszilány most ad ki életében először naptárt, amely a napokban kerül a könyvesboltok és a nagy bevásárlóközpontok polcára. - Négy nap alatt kellett az összes képet elkészíteni. Akadtak kisebb balesetek is, az egyik legkellemetlenebb az volt, amikor egy vitorláson próbáltam felmászni a kabin tetejére, és összetört alattam a műanyag vödör.

ImageImageImage

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>