2019. Március 26., Kedd

Útvonal: Szabadidő Mulatságok Gábor ZsaZsa fájdalmas döntése

Gábor ZsaZsa fájdalmas döntése

Gábor Zsa ZsaGábor Zsazsával kapcsolatban újabb hír látott napvilágot. A színésznő jobb lábát üszkösödés miatt amputálni kell, ezért január 2-án a Ronald Reagan UCLA központi korházba vonult, hogy elvégezzék a műtétet. A kilencvenhárom éves díván már novemberben el kellett volna végezni a beavatkozást, mert az orvosok már akkor megállapították és közölték vele, hogy a lábában lévő vérrög miatt, jobb lábát térdtől amputálni kell, mert csak így tudják megmenteni az életét.

Gábor ZsaZsa ezt tudomásul is vette, de úgy döntött, hogy az ünnepeket a családja körében szeretné eltölteni, mert fél attól, hogy ez lesz az utolsó karácsonya. A színésznőt férje Frederic von Anhalt is elkísérte a korházba.

Gábor Zsa Zsa az elmúlt években több balesetet szenvedet, ezért már tolókocsival közlekedett. Túl van egy csípőprotézisen is, mert tavaly júliusban leesett az ágyról és ennek következtében súlyos sérülést szenvedett, ezért meg kellett műteni, de sajnos ez sem ment simán, mert műtét közben szélütést kapott.

Lábadozása sokáig tartott, ezért sokan úgy gondolták, hogy nem is fog felépülni, de még ő maga is, mert papot hívatott és felvette az utolsó kenetet.

Címkék: celeb | egészség | külföld

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>