2019. Március 20., Szerda

Útvonal: Szabadidő Mulatságok Gábor Zsazsa újra otthon!

Gábor Zsazsa újra otthon!

Gábor ZsazsaNem egészen egy héttel lábszár amputációja után, szombaton haza engedték a korházból a 93 éves magyar származású Gábor Zsazsát. Korházba vonulása előtt a hírek arról szóltak, hogy több hetet kell majd töltenie a korházban, de a színésznő állapota a körülményekhez képest kielégítő volt, és gyorsan gyógyul, ezért az orvosok a hazaengedése mellett döntöttek.

A humor érzékéről híres színésznőt a humora most sem hagyta el, mert amikor meg tudta, hogy elveszítette a lábát csak ennyit mondott: „Nem mindegy, hogy hány lábbal megyek a sírba”?

A problémának még nincs vége, mert Gábor Zsazsa betegségei miatt gyűlnek a számlák, ezért Frigyes herceg a színésznő férje, el akarja adni a színésznő 28 szobás bel air-i házát, mert nem tudja miből fizetni felesége orvosi kezelését. Egykor ebben a legendás házban Elvis Presley is lakott. A ház eladási ára 28 millió dollár.

Persze most a legfontosabb feladat, hogy az idős színésznő hazatérése után mielőbb felgyógyuljon, ezért betegápolók felügyelik az állapotát.

Címkék: celeb | egészség

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>