2019. December 7., Szombat

Útvonal: Szabadidő Mulatságok London „lázban ég”: merénylettől tartanak az esküvő napján

London „lázban ég”: merénylettől tartanak az esküvő napján

Királyi esküvőKomoly rendőri készület, és biztonság lesz Vilmos herceg és Kate Middleton április 29-én tartandó esküvőjén, mivel Anarchista támadástól, merénylettől tartanak. A Metropolitan rendőrség parancsnokának véleménye szerint, mindenre fel kell készülni, akár robbantásos merénylet is előfordulhat.

Az óvintézkedés miatt, az esküvőre siető kíváncsi embereknek számítaniuk kell arra, hogy a biztonságot felügyelő rendőrök motozás céljából megállítják őket. Igen nagy fejtörést okoz a rendőrségnek az a tény, hogy a Trafalgar téren történt zavargások főkolomposait nem sikerült elfogni, ezért félő hogy az esküvő napjára támadást szerveznek. A Scotland Yard minden erejét beveti, hogy azonosítsa azokat a maszkos szélsőségeseket, akik a hétvégén csaptak össze a rendőrséggel London központi részein.

Miközben a hatóságok igyekeznek megóvni a királyi család biztonságát, addig Vilmos öccse ezzel mit sem törődve, sikeresen megtartotta bátyja zártkörű legénybúcsúját. A két hercegen kívül kb. két tucat barát vett részt, és a kiszivárgó hírek szerint igen diszkrét, és sztriptíz tánc mentes volt a „buli”.

Címkék: esküvő | külföld | Vilmos herceg

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>