2019. Június 20., Csütörtök

Útvonal: Szabadidő Mulatságok Ma 30 éves - Kate Middleton

Ma 30 éves - Kate Middleton

KateKate Middleton élete egész idáig úgy alakult, akár egy tündérmesében,- várta-várta a herceget, aki meg is érkezett. A polgári származású lányból egyik napról a másikra lett Cambridge hercegnője. A világszép hercegné ma ünnepli 30. születésnapját.

Az újságok arról cikkeztek, hogy Harry hatalmas partival szeretné meglepni sógornőjét,- ám nem sokkal a St. James's Palota bejelentette, hogy a hercegné szűk családi körben szeretné ünnepelni a születésnapját. A hercegné a közelgő születésnapja alkalmából négy jótékonysági szervezetben is fővédnöki szerepet vállalt,- ezek a szervezetek olyan fiatalokat karolnak fel, akik szenvedélybetegségben, vagy súlyos egészségügyi, mentális és viselkedésbeli problémákban szenvednek, és ezért van szükségük a segítségre.

A leendő királyné népszerűsége vetekszik Diana hercegnőjével.

Címkék: Kate Middleton | külföld

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>