2019. December 7., Szombat

Útvonal: Szabadidő Mulatságok Plasztikai műtét vár Vilmos hercegre

Plasztikai műtét vár Vilmos hercegre

Vilmos hajaVilmos herceg egyre jobban kopaszodik, elveszítette régi tincseit. Sajnos így egyre jobban hasonlít a család többi férfi tagjaira, ami igazán nem válik előnyére. A mindössze 29 éves Vilmosnak, a királynő fodrásza hajbeültetést javasolt, melyet Vilmos herceg fenntartással fogadott. Ian Carmichael éve 14 éve felelős őfelsége hajkoronájáért, így nyilatkozott:

"Úgy gondolom, Vilmosnak hajbeültetés kellene. Tudom, azért nem akarja, mert attól tart, hogy az emberek megszólnák érte, pedig igazán nincs mit szégyellni rajta - jelentette ki. - Kiskorában fogszabályozója is volt, ez pedig ugyanaz a terület. Kozmetika, nem? A haj és a fogak a kulcsa annak, hogy valaki fiatalosnak látsszon" (www.storyonline.hu).

A herceg attól tart, hogy a hajbeültetés miatt sokan beszólnák, és talán szégyellné is. Mások véleménye az, hogy ezt a lépést már sokkal korábban meg kellett volna, hogy lépje, mert akkor a beavatkozást senkinek nem vette volna fel.

Címkék: külföld | Vilmos herceg

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>