2020. Március 29., Vasárnap

Útvonal: Szabadidő Mulatságok Szépségverseny 2011

Szépségverseny 2011

Miss euBalaton 2011Üdvözöllek, lehet hogy Miss euBalaton-hoz van szerencsém? Amennyiben érzel magadban ambíciót, hogy megmérettesd szépségedet, akkor itt a helyed! Jelentkezz! Az euBalaton.hu - OnLine szerkesztősége szépségversenyt hirdet. Lehetsz szőke, barna, fekete, vagy vörös, alacsony, magas, szeplős, vagy fitos a lényeg a bátorság és a vagányság.

A verseny egyfordulós lesz, ahol a látogatok értékelése alapján választjuk ki az idei év Miss euBalaton királynőjét és annak két udvarhölgyét.  A három legszebbnek ítélt versenyző értékes nyári élményekben gazdag Balaton-parti ajándékban részesül!  Most még voksolni is megéri, mert a Like- olók között is egyedi ajándékokat sorsolunk ki. A Lájk -olás részleteiről bővebb információ a részvételi feltételekben olvasható!

Jelentkezési határidő: Meghosszabbítva: 2011. május 31.

Jelentkezési lap: letöltése!

Legyél Te a 2011-es év Miss euBalaton szépsége!

Versenyzői minta adatlap:


Miss euBalaton 2011

Részvételi szabályzat
- Szépségverseny -

1.··· A Miss euBalaton 2011 Szépségversenyben (a továbbiakban Verseny) részt vehet minden 18. életévét betöltött hölgy, aki elfogadja a Verseny szabályait és regisztrál a www.eubalaton.hu weboldalon. A nevezés díjtalan.

2.··· A Verseny a beérkezett jelentkezések feldolgozását követően 2011. május 1 –jén indul, és 2011. július 31 –ig tart. A jelentkezéseket 2011. május 31-ig küldhetik be a miss2011 [@] eubalaton.hu címre. Az adatok feldolgozása a beérkezések sorendjében történik.

3.··· Egy kategóriában lehet indulni és egyféle pontozás (7. pont) van.

4.··· Csak olyan adatlappal és fényképekkel lehet részt venni a versenyben, melyekről vitás esetben bizonyítható, hogy azok az aktuális valóságnak megfelelnek. A feltöltött fényképeken csak a benevezett versenyző lehet. A beküldött adatok és képek nem ütközhetnek jogszabályba, és nem lehetnek személyiségi jogokat, közízlést, vagy közerkölcsöt sértő tartalmúak. Ezek megszegése esetén a versenyző kizárásra kerül, az okozott kárért a versenyző vállal felelősséget.

5.··· Egy versenyző csak egyszer nevezhet. A versenyzők maximum 6 fényképet küldhetnek be, melyek mérete egyenként nem haladhatja meg az 1 Mbyte -ot. A fényképek kiterjesztése .jpg kell, hogy legyen.

6.··· Az oldalakon a rendszer által véletlenszerűen generált versenyzői adatlapok jelennek meg.

7.··· Az oldal látogatói hozzávetőleges információt kaphatnak a versenyző pillanatnyi helyzetéről. A Verseny ideje alatt egy- egy versenyzőre egy facebook felhasználó egy Like –ot (Tetszik) küldhet. A látogatóknak a like -oláshoz nem kell regisztrálniuk az eubalaton.hu oldalon magukat. A like –olás feltétele, hogy facebook tag legyen és ismerőse legyen a facebook oldalon az Eu Balaton (www.facebook.hu/eubalaton.hu). Like –olni kizárólag az eubalaton.hu oldalon lehet, a versenyző adatlapjának alsó részén található Tetszik gombra történő kattintással. A versenyző összpontszáma a Like -ok és az adatlap nézettségének mennyiségéből adódik össze (pl. Összpontszám: 100 Tetszik + 1000-szer nézték meg az adatlapját = 1.100 pont).

8.··· Az euBalaton.hu - OnLine nem tolerálja az elfogultságot, a vetélytársak eredményeinek szándékos és konzekvens lerontását. Amennyiben az euBalaton.hu - OnLine ilyen tevékenységet észlel, akkor az érintett versenyzőt kizárja a versenyből.

9.··· A Versenyző a részvételi szabályzat elfogadásával hozzájárul ahhoz, hogy a verseny szervezője hírlevelet, tájékoztató e-maileket küldjön részére, valamint, hogy az általa beküldött fényképeket és más adatokat megjelenítsen az eubalaton.hu oldalon.

10.··· A versenyzők hozzájárulnak ahhoz, hogy az adatlapjukat a látogatók kommentálják (szöveges üzeneteket küldjenek be, melyek az adatlap alsó részén lesznek láthatóak). Az euBalaton.hu - OnLine semmilyen felelőséget nem vállal a beküldött üzenetekért. Lehetőségeihez mérten a nem odaillő tartalmakat a szerkesztőség eltávolítja. A versenyzők kérvényezhetik az Őket zavaró, vagy kellemetlenül érintő hozzászólások eltávolíttatását. Az ebből eredő károkért az euBalaton.hu - OnLine nem vállal felelősséget.

11.··· Az oldalon megjelenő információkért, adatokért, képekért az euBalaton.hu - OnLine semmilyen felelősséget nem vállal. Az ebből eredő károkért az euBalaton.hu - OnLine nem vállal felelősséget.

12.··· A verseny elindításához minimum 30 jelentkezőnek kell beküldenie érvényes jelentkezését. Ellenkező esetben a az euBalaton.hu - OnLine fenntartja a lehetőségét a verseny felfüggesztésére, esetleges megszüntetésére.

13.··· A Verseny szervezője fenntartja magának a versenyszabályok módosításának jogát, melyről az érintetteket lehetőségeihez mérten tájékoztatja.

14.··· Minden versenyző a kitöltött adatlapja beküldésével, automatikusan részt vesz a versenyen és elfogadja annak részvételi feltételeit.

15.··· A verseny lezárását követően az a három versenyző kerül értékelésre, akik a verseny ideje alatt a legtöbb pontszámot szerezték. A versenyző összpontszáma a Like -ok és az adatlap nézettségének mennyiségéből adódik össze (pl. Összpontszám: 100 Tetszik + 1000-szer nézték meg az adatlapját = 1.100 pont).

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>