2019. Június 21., Péntek

Útvonal: Szabadidő Mulatságok Sztáranyák vallomása az anyaságról

Sztáranyák vallomása az anyaságról

SztáranyákTizenöt híresség vallott az anyaságról, a szerelemről, párkapcsolatról, és minden olyan belső érzelmekről, melyek a nagyközönség előtt eddig ez tabu volt. Többek közt, akik minderről őszintén vallottak: Malek Andrea, Szalay Kriszta, Soma, Szentpéteri Csilla, Bálint Antónia, Mészáros Réka, Csisztu Zsuzsa, Ungár Anikó, Szekeres Adrien és Holló Márta.

A közismert anyák őszinte vallomását az anyaságról és annak minden szépségérő és kudarcáról Millner Judit Krisztina író összegyűjtötte, majd mind ezt, Az Anyatükör című könyvben megírta. A könyvben kirajzolódnak a jól ismert problémák melyeket is meg kellet oldaniuk, mint minden más civil anyának.

Az érintettek arról is beszélnek, hogy hogyan lehet a karriert összeegyeztetni a család életével. Végezetül, ami mind a tizenöt édesanya vallomásában közös, - hogy egyszer anyák szerettek volna lenni.

Címkék: Bálint Antónia | Csisztu Zsuzsa | Malek Andrea

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>