2020. Április 5., Vasárnap

Útvonal: Szabadidő Mulatságok Tömeges szexhiány a Miss Balatonon

Tömeges szexhiány a Miss Balatonon

Tömeges szexhiány a Miss BalatononGondolom, sokunkban él a sztereotípia, hogy hogyan is mehet a "felkészítőtábor" egy átlagos szépségversenyen kishazánkban. A csajokat leterelik vidékre, szigorúan a pasijaik nélkül, hogy aztán a szervező, a szponzorok és haverjaik jól megdugják őket az első alkoholgőzös éjszakán a helyi diszkóban. Nos, azért nem mindenhol van ez így. A Velvet.hu a Miss Balaton szépségverseny felkészítőtáborába látogattott el, hogy tényfeltárja az igazságot.

A helyszín a siófoki Hotel Azúr, ahol a versenyzőket élsportolókhoz hasonló edzésmódszerekkel tervezik díjnyertes formába hozni. Már az első nap aláíratják a lányokkal a tábor 4 napjára szóló önmegtartóztatási nyilatkozatot, mely szerint sem szex, sem alkohol, sem egyéb tudatmódosítók. Hogy ennek könnyű legyen eleget tenni, a lányok hermetikusan el vannak zárva a külvilágtól - kivéve a kötelező kedd esti szinglipartit a Flörtben, ahová csapatostul vonultak le talpig fehérben. A szervező, Modroczky Tímea férjnél van, a stáb nagy része nőnemű - félő, hogy nem lesz ebből szaftos bulvárcikk.

Valamit találjunk már ki! A versenyt szervező stábon kívül csak a média képviselői érintkezhetnek a lányokkal - haha, kecskére a káposztát? Még jó, hogy ebbe a csapatba tartozunk, így legalább első kézből tesztelhetjük a csajok önmegtartóztatási képességét - melynek eredményét etikai okokból és a verseny tisztasága érdekében majd csak annak lezajlása után közölhetjük. Arra a kérdésünkre, hogyan biztosítják, hogy a leszbikus hajlamokkal megáldott lányok egymással orvosolják az öt nap alatt felgyülemlő - feltehetően tetemes - szexhiányt, a szervezők nem tudtak kielégítő választ adni. Jövőre a helyzet csak fokozódni fog, ugyanis a szokásos verseny kiegészül majd a Mr. Balaton választással is, így elkerülhetetlen lesz egy csapat alfahím közvetlen közelsége.

A mosolygás még nem a próba része

A felkészítőtábor javarészt a lányok színpadi koreográfiájának begyakorlásáról szól. Abban gyakorlatilag mindenki egyetért, hogy a zsűri döntésében - akik többségükben a döntőn találkoznak először a lányokkal - a színpadon nyújtott teljesítmény, az ott érzékelhető kisugárzás játssza a legnagyobb szerepet. Tehát próba, próba, próba, késő estig is akár - mondja Soóky Sarolta, a koreográfus - aki minden bizonnyal el fogja veszíteni a hangját a kiabálástól addigra. A normál és az 1977-es mezőny külön koreográfiával készül minden fellépőruhához. A jó műsor érdekében a héten sokat lesznek a lányok fenn a konkrét színpadon is, hogy "szokják a méreteket". Emelett Czanik Balázs capoeira aerobikkal próbál még egy utolsót simítani a lányok fizikumán - akár naponta többször is. A pontot az i-re a döntő előtti meditációs óra fogja feltenni.

A 2006-os királynő, Zimány Linda is megjelent a táborban, aki sajnos csak bevásárló központok parkolójában vezette eddig a tavalyi versenyen nyert Skoda Fabiát, ugyanis még három rutinóra és a vizsga választja el jogsijától. A nagykanizsai modell szerint, kinek egyébként tavaly égő lett volna nem bekerülnie az első háromba, a szépségipar és a modellipar szétválaszthatóak, de ettől függetlenül az egy évig hordozott Miss Balaton cím pozitívan ívelte a karrierjét. Linda a tavalyi mezőnyt egyébként erősebbnek érezte, de sietve azt is hozzátette, hogy valószínűleg csak azért, mert akkor belülről élte át a versenyt.

Cipellős lábak

Dr. Finta Eszter, a második alkalommal induló 22 éves ügyvédjelölt szerint a szexmegvonástól a döntőben a lányok frusztráltak és idegesek lesznek. "Ki lehet bírni nélküle, csak kár" - mondja. Ő teljesen hetero, nem érdeklik a leszboszi finomságok. Szerinte egyébként leginkább lelkileg kell készülni, "ez nem egy nyaralás, ennek tétje van". A 22 éves, orosz szakos Komenda Mónika szerint viszont igenis tuningol a szexmegvonás, ettől erősebben fog sugározni belőle a szexualitás és ez biztosan számít majd a zsűri szemében. Ő már nyert pár szépségversenyt az idén, minden bizonnyal tapasztalatból beszél.

A két évvel ezelőtti versenyen második udvarhölgy címet megszerző, gazdálkodási-kommunikációs "2 in 1" diplomára hajtó Wintsche Orsolyánál - aki egyébként 5 évvel ezelőtt, azaz 15 éves korában vesztette el a szűzességét - a verseny kimenetele szempontjából nem oszt, nem szoroz a szex. Ettől függetlenül sok lesz benne a feszültség és nagyon várja már a péntek esti levezetést. A sportrekreáció és egészségnevelés szakon tanuló Heincz "energiabomba" Eszter is Mónika véleményét osztja: "Tök jó, hogy nincs itt a párom, feszültebb leszek!". A lányok szerint egyébként 3 és 5 közé tehető azoknak a száma a tizenhatból, aki egyáltalán alkalmas a királynői címre, Zimány Linda nagyon magasra tette a lécet tavaly.

Most pénteken, augusztus 3-án, a Siófoki Szabadtéri Színpadon 21 órától kezdődik a döntő, Charlie sztárvendégeskedésével. Addigra kiderül, hogy a lányok kibírták-e szex nélkül, illetve ott dől majd el, hogy ki lesz idén a Balaton királynője, illetve a '77-es mezőnyből a Sió arca.

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>