2019. Június 20., Csütörtök

Útvonal: Szabadidő Mulatságok VI. Kocsonya Szépségverseny Badacsonytördemicén

VI. Kocsonya Szépségverseny Badacsonytördemicén

KocsonyaIdén február 11-én, szombaton 13.00 órától immáron a VI. alkalommal rendezik meg a Badacsonytördemici Kocsonya Szépségversenyt. A versenyt idén is a Faluházban tartják, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak. A jellegzetes téli ételt a zsűri tagjai a külső alapján bírálják el.

Ezért érdemes a kocsonyát szépen „felötöztetni”, patinás tálkába vagy cserépedénybe helyezve azt. A versenyzők a kocsonyáikat zsűrizésre csak névvel és a fajta megjelöléssel adhatják le,- legyen az halas, hagyományos, vegetáriánus, zöldséges vagy akár gyümölcsös. Az értékelés fő része az ízléses és látványos tálalás.

A rendezvényen kulturális műsorok is lesznek, - majd zsűrizés végén a kocsonyákat meg is lehet kóstolni, kóstoló tányér „megvásárlásával”.

Címkék: Badacsonytördemice | kocsonya

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>